IMALA JE 42, A ON SAMO 18 KADA GA JE SMUVALA: Ovo je ŠOK priča POZNATOG para!
Foto: printscreen

opa

IMALA JE 42, A ON SAMO 18 KADA GA JE SMUVALA: Ovo je ŠOK priča POZNATOG para!

Godinu dana pre objavljivanja “Fajtera”, Aron je igrao u drami “Dečko koji ne obećava”, rediteljke Sem Tejlor-Vud, koju danas znamo kao Sem Tejlor-Džonson

Objavljeno:

Atraktivni britanski glumac Aron Tejlor-Džonson, kog ste gledali u velikom broju uspešnih filmskih ostvarenja, ove godine proslavlja deceniju srećnog braka sa svojom suprugom, a po fotografijaa se vidi da je par srećniji nego ikad.

Pažnju svetske javnosti Aron Tejlor-Džonson skrenuo je na sebe ulogom u filmu “Fajter”, kada su osvojio srca tinejdžerki širom sveta, da bi potom igrao u “Ani Karenjinoj”, “Osvetnicima”, zatim u filmu “The King’s Man: Početak” i mnogim, drugim. Za sve to vreme, on je, na žalost svojih obožavateljki, bio zaljubljen do ušiju.

Godinu dana pre objavljivanja “Fajtera”, Aron je igrao u drami “Dečko koji ne obećava”, rediteljke Sem Tejlor-Vud, koju danas znamo kao Sem Tejlor-Džonson. On je tada imao 19 godina, a režiserku je upoznao godinu dana ranije, na kastingu, kada mu je bilo 18. To je, kako i sam priznaje, za njega bio sudbonosan trenutak.

1 / 3 Foto: Printscreen

― Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio ― istakao je Aron jednom prilikom.

Kako su mediji pisali, dugo se spekulisalo da su se Sem i Aron poznavali i pre toga, dok je on bio mlađi, jer je ona prijateljica njegove porodice, ali to nikad nisu potvrdili.

Sem se tada oporavljala od razvoda od trgovca umetninama Džeja Džoplinga, s kojim ima dvoje dece, a mladi glumac je ostavio utisak na nju čim ga je videla. Navodno je kasting za ulogu Džona Lenona održan u njenoj kući, baš na dan kad se iseljavala iz porodičnog doma, jer je Aron samo tog dana bio slobodan.

― Bilo je tako neprijatno… Na kraju sam morala da kažem: “Okej, dođi kod mene kući”. Otvorila sam vrata Džonu Lenonu. Odmah sam znala da je on taj ― rekla je režiserka.

Ovaj trenutak odredio je dalje njihove živote, a Aron ističe da će ga zauvek pamtiti detaljno.

― Svega se sećam vrlo, vrlo jasno. Znam tačno šta je imala na sebi. Belu majicu koju i dalje ima i koju volim. To mi je definitivno promenilo život, iako ne na način na koji sam očekivao ― ispričao je glumac jednom prilikom.

Ovaj par neretko privlači pažnju zbog razlike u godinama, ali Aron ističe da je nikad nije primećivao.

― Kad sam upoznao Sem, već sam živeo drugačije nego moji vršnjaci, nisam se osećao kao da sam tog uzrasta. Jednostavno, osećam da smo na istoj talasnoj dužini ― rekao je zgodni glumac u jednom intrevjuu.

― Odmah smo uspostavili vezu ― potvrdila je Sem jednom za The Sunday Times.

Oni tvrde da se za vreme snimanja filma između njih ništa nije dogodilo, ali i da su svi na setu bili svesni hemije koja vlada između njih dvoje. Čim je snimanje završeno ― Aron je zaprosio Sem!

― Kad smo završili, rekao mi je da će me oženiti. Nikad nismo bili na sastanku, nikad se nismo poljubili ― ispričala je ona.

― I u minut godinu dana nakon što smo se sreli, tačno jednu godinu, u minut, kleknuo sam i zaprosio je ― otkrio je jednom prilikom Aron.

― Odmah sam znao da je ona osoba s kojom želim da provedem ostatak života. Znao sam da s njom želim porodicu, znao sam da želim decu, a mesec dana kasnije nosila je naše prvo dete.

Par je u julu 2010. dobio ćerku Vajdu Rej, kada je Aron imao 20 godina, a dve godine kasnije stigao je i sin Romi Hero. Iste godine, 2012, zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav, a glumac je uzeo suprugino prezime ― do tada je bio Aron Džonson, a tada je dodao Tejlor svom imenu.

― Ne vidim zašto žena mora da uzme muškarčevo prezime. Želeo sam da budem deo nje koliko je ona želela da bude deo mene ― rekao je glumac.

Glumac, inače, u blizini srca ima tetovažu s imenom svoje supruge, a oboje su tokom svog srećnog braka pričali o skladu u kom uživaju, jer se dopunjuju se na sjajan način.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.