ISPLIVALA SKANDALOZNA FOTKA DARKA LAZIĆA: Pretvorio se u ŽENU, potpuno je NAŠMINKAN!
Foto: © ATA Images

šok

ISPLIVALA SKANDALOZNA FOTKA DARKA LAZIĆA: Pretvorio se u ŽENU, potpuno je NAŠMINKAN!

Posle toga je usledilo i lakiranje noktiju, u čemu je mala Lorena posebno uživala

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Barbara Bobak veoma su aktivni na društvenoj mreži Instagram, te neretko sa pratiocima dele i dogodovštine iz svoje svakodnevnice. Ovoga puta par je pokazao kako provode slobodno vreme i zabavljaju se sa Lazićevom ćerkom iz prvog braka.

Naime, Lorena i Barbara su došle na ideju da našminkaju Darka, zbog čega je pevačeva naslednica bila neizmerno ushićena.

Lazić je na sve načine pokušao da izbegne puderisanje i stavljanje sjaja i veštačkih trepavica, ali pored dve devojke, to mu nije pošlo za rukom.

Posle toga je usledilo i lakiranje noktiju, u čemu je mala Lorena posebno uživala.

Lazić se pohvalio kako su ga verenica i ćerka udesile, a ono što je i te kako primetno jeste da Barbara i Lorena i te kako lepo funkcionišu.

1 / 1 Foto: Printscreen

Podstimo, Darko je nedavno verio Barbaru dijamantskim prstenom, a pevačica je ekskluzivno za 24sedam otkrila kako je izgledao trenutak kada ju je zaprosio.

- Darko i ja smo šetali kroz jedan tržni centar u Americi i on mi je predložio, kada smo prošli pored zlatare da uđemo i pogledamo šta imaju. Kada smo ušli, samo mi je rekao: Biraj (smeh)! I ja sam izabrala, i to je to. Zna Darko da ja sam ja taj tip, da je kleknuo na kolena ili tome slično to bi mi već bilo presmešno, a ovo mi je bilo jako zanimljivo - kaže Barbara koja je zadovoljna što je Lazić nije zaprosio na neki od „kliše” načina.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.