EVO OD ČEGA JE PREMINUO POZNATI GLUMAC, TUGA DO NEBA!
Foto: Profimedia

ŠOK

EVO OD ČEGA JE PREMINUO POZNATI GLUMAC, TUGA DO NEBA!

Takođe, njegova porodica nije bila svesna zdravstvenih problema koji su mu mogli tako naglo oduzeti život.

Objavljeno:

Bob Saget, glumac i komičar najpoznatiji kao veseli tata u televizijskom serijalu "Puna kuća", pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu na Floridi, u 65. godini, saopštile su lokalne vlasti u ponedeljak. Hitna pomoć pronašla je glumca u sobi u Ric-Carltonu u Orlandu u nedelju popodne i proglasila ga mrtvim na mestu događaja, saopštila je kancelarija šerifa okruga Orindž, dodajući da nisu pronađeni nikakvi znaci zloupotrebe ili upotrebe droge.

Uzrok Sagetove smrti ostaje zvanično nejasan, ali je dobro obavešten izvor rekao za Dejlimejl da je komičar preminuo mirno u snu uprkos dobrom zdravlju i energiji. Bliski prijatelj je otkrio da nisu pronađeni nikakvi znaci tuče, niti da postoje indicije da je Saget patio pre nego što je pronađen.

Takođe, njegova porodica nije bila svesna zdravstvenih problema koji su mu mogli tako naglo oduzeti život. Nije bilo uvrede, ništa čudno. Samo su nam rekli da je umro u snu. Svi smo bili shrvani. Razgovarao sam sa njim u subotu popodne. Imao je sjajnu emisiju u subotu uveče. Bio je najvelikodušniji, najdraži momak. Samo je tragično, rekao je izvor. Saget je bio potpuno vakcinisan protiv COVID-19, a nedavno je otkrio fanovima u podkastu da je pre mesec dana primio i dodatnu dozu.

Saget je upravo započeo turneju kao stendap komičar i nastupio je u blizini Džeksonvila na Floridi u subotu uveče. U svom poslednjem postu na Instagramu, on je pomenuo „zaista lepu publiku“ i „mnogo pozitive“. "Nisam imao pojma da sam radio dva sata večeras. Vratio sam se komediji kao kada sam imao 26 godina.

Pretpostavljam da pronalazim svoj novi glas i volim svaki trenutak", napisao je. Taner u filmu "Puna kuća ", a zatim i "Fuller House" od 2016. do 2020. U emisiji, Taner je svoj dom delio sa svoje tri ćerke, zeta i najbolje prijateljice. Glumac je takođe vodio emisiju "Najsmešniji kućni video snimci Amerike" od 1989. do 1997.

Bob Seget
foto: Profimedia

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.