MANEKENKA NA PLAŽI U MINI TANGAMA NAPALILA 31 GODINU STARIJEG GLUMCA: Njena INTIMA ga uzbudila, pružio joj UŽITAK!
Foto: Profimedia

ŠOK

MANEKENKA NA PLAŽI U MINI TANGAMA NAPALILA 31 GODINU STARIJEG GLUMCA: Njena INTIMA ga uzbudila, pružio joj UŽITAK!

No, očekivano, daleko više pažnje privukla je gospođa Kasel čije su mikro gaćice jedva pokrile najintimniji deo tela.

Objavljeno:

Čuveni francuski glumac Vensan Kasel i njegova 31 godina mlađa izabranica Tina Kunaki uhvaćeni su pre nekoliko dana na jednoj plaži u Riu de Žaneiru, a par i inače veći deo godine provodi u ovom brazilskom gradu. Par je uživao u kupanju i sunčanju, a čini se da su zaljubljeni baš kao i prvog dana - paparaci su ih "ulovili" u simpatičnim, ljubavnim momentima.

Vensan je grlio i ljubio svoju lepu suprugu, a nešto posle toga ona ga je začikavala i golicala, a oboje su imali široke osmehe i jasno se videlo da su na sedmom nebu, te da ni posle gotovo sedam godina zajedništva strast ne jenjava.

I dok je Tina plenila u minijaturnom belom bikiniju, pokazavši vitku figuru, bujne grudi i ravan stomak, i slavni 55-godišnjak mamio je uzdahe - i u šestoj deceniji može da se pohvali finim mišićima.

1 / 5 Foto: Profimedia

No, očekivano, daleko više pažnje privukla je gospođa Kasel čije su mikro gaćice jedva pokrile najintimniji deo tela, ali čini se da ona nema problema sa samopouzdanjem!

Podsetimo, Tina i Vensan zajedno su od 2016, a upoznali su se kada je manekenka imala samo 19 godina. No, razlika u godinama nije uticala na njihovu ljubav, koja je 2019. krunisana rođenjem ćerkice Amazonije. Jednom prilikom Kasel je napisao da je njegova supruga "božanstveno stvorenje bez kog ne bi mogao da živi".

Inače, proslavljeni Francuz je pre Tine bio u braku sa italijanskom glumicom Monikom Beluči, sa kojom ima i dve ćerke - Devu i Leoni.

Tina Kunaki
foto: Profimedia

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.