OČAJNIČKI POTEZ MELANIJE, UDARILA KRIZA U DOMU TRAMPOVIH?! Nekadašnja prva dama Amerike PRODAJE STVARI! (FOTO)
Foto: Profimedia

iznenadila

OČAJNIČKI POTEZ MELANIJE, UDARILA KRIZA U DOMU TRAMPOVIH?! Nekadašnja prva dama Amerike PRODAJE STVARI! (FOTO)

Ovaj potez Trampovih naišao je na oprečne komentare i podsmeh, pa se tako u američkim medijima već mogu videti naslovi poput: "Udarila kriza kod Trampovih".

Objavljeno: 13:36h

Bivša prva dama Amerike, Melanija Tramp, najavila je kako će uskoro održati aukciju na kojoj će se naći i čuveni beli šešir koji je nosila 2018. godine, tokom posete francuskog predsednika i njegove supruge, Emanuela i Brižit Makron u Beloj kući.

U službenoj objavi, koju je medijima poslala njena kancelarija, Melanija Tramp najavila je aukciju na kojoj će se, osim čuvenog belog šešira, naći i akvarel francuskog umetnika Marka-Antana Kulona kao i ekskluzivno digitalno umetničko delo. Kako su otkrili, deo prihoda ići će za inicijativu koja je deo programa Be Best, koji je osnovala Melanija Tramp tokom boravka u Beloj kući, ali isto tako nije jasno koliki je procenat u pitanju.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

U središtu aukcije biće upravo beli šešir, koji je po njenoj zamisli napravio njen lični stilista Erv Pjer, a koji je ona naknadno potpisala. Taj šešir savršeno je pristajao uz belo odelo iz kolekcije Majkla Korsa, koje je nosila prilikom dnevnog susreta s bračnim parom Makron.

1 / 4 Foto: Profimedia

Inače, upravo poseta francuskog predsednika i njegove supruge bila je ujedno i prva službena poseta nekog svetskog čelnika, a održala se u aprilu 2018. godine, samo nekoliko nedelja nakon što su mediji otkrili Trampove vanbračne avanture. Upravo zbog cele situacije Melanija Tramp je bila u žiži interesovanja te su mediji pomno pratili svaki njen korak u prvom javnom nastupu nakon cele afere.

Ovaj potez Trampovih naišao je na oprečne komentare i podsmeh, pa se tako u američkim medijima već mogu videti naslovi poput: "Udarila kriza kod Trampovih", "Šta sve Donald neće uraditi da bi zaradio brzu lovu"... Početna cena za sva tri predmeta iznosiće 250.000 dolara, a ponude će biti prihvaćene samo putem SOL-a, oblika kriptovalute.

1 / 5 Foto: Profimedia

Bonus video:

12:28

TRAMP SE VRAĆA U STILU ŠVARCENEGERA! Počela opipavanja pulsa na američkoj političkoj sceni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.