JEZIVO! HTEO DA JOJ SKUVA DEO TELA, UŽIVA U SADIZMU: Holivudski glumac OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE, a sada je sa DECOM
Holivudski glumac, Foto: Profimedia

da se naježiš

JEZIVO! HTEO DA JOJ SKUVA DEO TELA, UŽIVA U SADIZMU: Holivudski glumac OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE, a sada je sa DECOM

Njegov život je počeo da se urušava u januaru 2021. godine

Objavljeno:

Glumac Armi Hamer (35) primećen je nekoliko dana kasnije sa decom na bazenu na Kajmanskim ostrvima gde provodi raspust. Ovo je prvi put da je primećen u javnosti posle više od pola godine nakon rehabilitacije za koju se prijavio kako bi se oporavio od zavisnosti od droge, alkohola i seksa.

Pred ovim glumcem je bila blistava karijera, ali je potom bio uhvaćen u čitav niz skandala. Prvi put se 2020. razveo od 39-godišnje Elizabet Čembers, sa kojom je u braku od 2010. i sa kojom ima dvoje dece. Za razvod je navodno kriva njegova afera partnerkom iz filma 'Rebeka' Lili Džejms.

Njegov život je počeo da se urušava u januaru 2021. godine kada ga je nekoliko žena optužilo za seksualno zlostavljanje. Anonimni profil na Instagramu objavio je snimak poruka koje je navodno slao ženama između 2016. i 2020. u kojima je opisao svoje seksualne fantazije koje su uključivale zlostavljanje, pa čak i kanibalizam. Devojka koja se u javnosti predstavila kao Effi optužila ga je za silovanje.

1 / 4 Foto: Profimedia

Ona tvrdi da ju je glumac seksualno i fizički zlostavljao četiri sata u aprilu 2017. godine i da su četiri godine bili u turbulentnoj vezi dok je on još bio u braku. Manekenka Pejdž Lorenc optužila ga je da joj je rekao da želi da joj pronađe doktora koji će joj ukloniti donja rebra jer je želeo da ih popuši, skuva i potom pojede. Glumac joj je navodno stalno govorio da joj ta rebra baš i nisu potrebna.

Glumca je nakratko videla i Kortni Vučeković i potvrdila da voli sadizam, kao i da je pričao o tome da želi da joj polomi i pojede rebra. Hamer i njegov pravni tim odbacili su sve optužbe. Takođe je u nekim porukama pomenuo da su muškarci dovođeni u krevet da mu budu robovi. Policija Los Anđelesa istražuje optužbe za silovanje. Nedavno su potvrdili da je istraga završena i slučaj prosledili lokalnom okružnom tužilaštvu.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.