ČUVENA GLUMICA KOJU SMO SVI OBOŽAVALI POTPUNO PODIVLJALA: Napala putnika u avionu, a onda je ODMAH UHAPŠENA!
Foto: Printscreen/Youtube/News Guide

ŠOK

ČUVENA GLUMICA KOJU SMO SVI OBOŽAVALI POTPUNO PODIVLJALA: Napala putnika u avionu, a onda je ODMAH UHAPŠENA!

Prošlog meseca glumica je uhapšena pod optužbom za DUI prekršaj, prema zapisniku o hapšenju na Floridi

Objavljeno:

Nakon što su brojni svetski mediji juče objavili kako je putnica na letu američke aviokompanije Delta AirLines uhapšena od FBI-ja nakon što je snimljena kako napada muškarca na letu jer je odbio da stavi masku dok je jeo, strani mediji saznali su da je reč o bivšoj zvezdi "Čuvara plaže" i bivšem Playbojevom modelu Patriša Kornval.

Zvezda „Čuvara plaže“ navodno je udarila 80-godišnjeg putnika tokom njihove svađe u avionu, a na društvenim se mrežama proširio se snimka njihova sukoba.

Na snimci Patriša, poznata i kao Peti Breton, naređuje muškarcu da stavi masku na lice, a vidi se da i ona sama ne nosi masku za vreme incidenta.

Nakon grube razmene reči, osoblje aviona ju je odvelo u zadnji deo aviona te je uhapšena na aerodromu u Atlanti. Kasnije je puštena uz plaćenu kauciju od 20 hiljada dolara, a još se ne zna da li je optužena, prenosi The Sun.

1 / 3 Foto: Profimedia

“Let iz Tampe za Atlantu dočekala je policija nakon dojave o uznemiravanju putnika tokom leta. Situacije poput ove vrlo su retke za veliku većinu naših putnika, a Delta nema tolerancije za neposlušno ponašanja na anšim aerodromima i u našim avionima”, saopšteno je iz Delte za "New York Post".

Prošlog meseca glumica je uhapšena pod optužbom za DUI prekršaj, prema zapisniku o hapšenju na Floridi.

Patriša je najpoznatija po ulozi u seriji "Čuvari plaže" u epizodi iz 1987. godine, a pojavila se i u TV seriji “Bračne vode”. Takođe se pojavila i u dva Plejbojeva videa iz 1997. godine "Playboy: Cheerleaders", prenosi Jutarnji.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.