KRASILA JE LISTU NAJLEPŠIH VIKTORIJINIH ANĐELA, ZAVELA JE GLUMCA! Uhvaćena je u ŠOK IZDANJU, morate pogledati! FOTO
Foto: Profimedia

nekad i sad

KRASILA JE LISTU NAJLEPŠIH VIKTORIJINIH ANĐELA, ZAVELA JE GLUMCA! Uhvaćena je u ŠOK IZDANJU, morate pogledati! FOTO

Iako je "nabacila" koji kilogram, moramo da priznamo da nasmejana Reja izgleda i dalje zanosno i da očigledno uživa u životu.

Objavljeno:

Mnogi su je smatrali jednom od najlepših prirodnih žena krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih. Iako je ostvarila zavidnu karijeru, rešila je da se povuče i posveti porodici.

Krasila je naslovnice Ela, Voga, Meri Klera, šetala se pistama gotovo svih luksuznih brendova, a bila i Viktorijin anđeo. Bivša manekenka Rija Daram i supruga glumca Marka Volberga danas živi daleko od modne piste i osvetila se majčinstvu i porodičnom životu - odgaja četvoro dece.

Rija je nedavno fotografisana na odmoru u Barbadosu sa decom, dok se šetkala plažom u jednodelnom kupaćem kostimu teget boje. Iako je "nabacila" koji kilogram, moramo da priznamo da nasmejana Reja izgleda i dalje zanosno i da očigledno uživa u životu.

1 / 4 Foto: Profimedia

Podsetimo, Rija i Volberg su zajedno već dve decenije i važe za jedan od najskladnijih parova u svetu šoubiznisa i praktično su nerazdvojni: "Mnogo dugujem svojoj supruzi. Pomogla mi je da postanem čovek kakav sam danas i stvorila je lep život za mene i našu decu. Znam i da me voli onakvog kakvog jesam i da mogu da joj verujem. Dok nju nisam upoznao, nisam želeo brak", rekao je svojevremeno Volberg.

Rija Daram
foto: Profimedia

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.