FOLK PEVAČICA HTELA DA ČESTITA BOŽIĆ, A ISPALE JOJ VANZEMALJSKE GRUDI! Skinula se u donji veš, INTIMA BEZ CENZURE!
Foto: Instagram

IZNENADILA

FOLK PEVAČICA HTELA DA ČESTITA BOŽIĆ, A ISPALE JOJ VANZEMALJSKE GRUDI! Skinula se u donji veš, INTIMA BEZ CENZURE!

- Dar ljubavi, dar mira i dar sreće. Neka sve ovo bude vaše u ovoj radosnoj prilici. Srećan Božić! - napisala je ona u okviru golišavih fotografija.

Objavljeno: 20:16h

Bugarska folk pevačica Andrea skinula se u nikada provokativniji donji veš i tom prilikom čestitala Božić svojim pratiocima.

Gornji deo je bio poput neke deblje trake, tako da su njene ogromne grudi izvirele, a zgodno telo dodatno došlo do izražaja, te shodno tome komentari nisu prestajali da se nižu. Mnogi su je obasipali komplimentima, dok su se drugi pitali da je li je ovo pravo izdanje kojim treba da se čestita praznik?

- Dar ljubavi, dar mira i dar sreće. Neka sve ovo bude vaše u ovoj radosnoj prilici. Srećan Božić! - napisala je ona u okviru golišavih fotografija, a verujemo da su svi bili iznenađeni ovom njenom specifičnom i intrigantnom čestitkom.

Podsetimo, atraktivna plavuša nedavno se našla na meti korisnika društvenih mreža kada su uočili da preteruje u fotošopiranju svojih fotografija, a mnogi su komentarisali da je zapravo uživo i na snimcima sa "Jutjuba" neprepoznatljiva.

U prilog tome su "izvukli" njeno izdanje u toku nastupa i odrađenu fotografija sa ,,Instagrama", a razlika je ogromna i i te kako vidljiva. Ono što možemo da zaključimo da pevačica poseduje zavidno umeće kada je program uređivanja fotografija u pitanju, ali nažalost, ili na sreću, javnost uvek nađe način da svaku fikciju i laž raskrinka.

- Ja ne vidim ni najmanju sličnost između ove dve osobe. Jezivo - bio je samo jedan od komentara na Redditu.

Andra
foto: Instagram/andreabulgaria; printscreen/youtube/andrea bulgaria galery

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.