SVI MISLE DA JE BOND, ALI NIJE: Evo ko je NAJSEKSEPILNIJI ČOVEK U BRITANIJI, ŠMEKERČINA!
Bond, Foto: Profimedia

OPA BATO!

SVI MISLE DA JE BOND, ALI NIJE: Evo ko je NAJSEKSEPILNIJI ČOVEK U BRITANIJI, ŠMEKERČINA!

Došlo je do promene!

Objavljeno:

Britanski glumac Tom Hardi (44) jedan je od najseksipilnijih muškaraca u Velikoj Britaniji.

Muževan, ali i galantan, Hardi je miljenik žena širom sveta. Njegov besprekoran izgled i šarm obožavateljke obara sa nogu, stoga nije ni čudno što su baš njega odabrale za titulu najprivlačnijeg. Na drugom mestu nalazi se glumac Danijel Krejg (53).

Naime, u anketi britanske novine The Sun pripadnice lepšeg pola mogle su glasati za "najseksi muškarca Velike Britanije". A najviše svojih glasova dale su upravo Hardiju koji je osvojio prvo mesto.

Na lestvici nakon njega našao se i poslednji Džejms bond, glumac Danijel Krejg.

1 / 4 Foto: Profimedia

Na trećem mestu je glumac Tom Holand (25) koji je otelotvorio svima dobro poznatog Spajdermena.

Na četvrtom mestu se našao, verovali ili ne, ser Tom Džons. Ova "seks bomba" je svojevremeno tvrdio da je spavao sa 250 žena godišnje kada je bio na vrhuncu slave. Sa 81 godinom, kaže i da svakog dana visi naglavačke 2 minuta, a a zove se terapija inverzije i da ga to čini vitalnim.

Na petom mestu je glumac Henri Kavil, zatim pevač Robi vilijams, sedmi je Tom Hidleston, pa osmi Mark Rajt, Deni Dajer, sledi ga na desetom mestu Hari Stajls, pa Džoel Domet, Šn Bin, Ričard Maden, Džek Greliš, Getin Džons, Đovani Pernis, Ben Šepard, Luis Hamilton, Gordon Remzi i Gari Barlou.

Da podsetimo, Hardi je nedavno izjavio kako ne planira više glumiti u filmovima nakon uloge američkog šefa mafije italijanskog porekla Al Kaponea jer kako kaže, oseća se umorno te se želi posvetiti pisanju scenarija.

Oseća se iscrpljeno i to ne samo u fizičkom aspektu već i u emocionalnom jer mu naime, nedostaje porodica. Iza njega je glavna uloga u seriji "Taboo" kao i scenario za nju koji je samostalno napisao.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.