MANEKENKA U MINIJATURNIM GAĆICAMA IZAZVALA VRTLOG STRASTI NA PLAŽI: Njeno telo je ludilo mozga, kao iz SNOVA! FOTO
Foto: Profimedia

oduševila

MANEKENKA U MINIJATURNIM GAĆICAMA IZAZVALA VRTLOG STRASTI NA PLAŽI: Njeno telo je ludilo mozga, kao iz SNOVA! FOTO

Kendis je svojevremno otkrila i da perfektnu figuru bez grama viška duguje baletu kojim se bavi još od detinjstva.

Objavljeno:

Manekenka Kendis Svonpul nedavno je "uhvaćena" na plaži u Majamiju, a paparaci su je zatekli u modernom, minijaturnom crnom bikiniju sa tračicama, koji jedva da je pokrio najintimnije delove tela. Kendis je paradirala plažom puna samopouzdanja, a kosu je vezala u nisku punđu i nije imala ni trunku šminke.

Popularni "Viktorijin anđeo" odlučio se za kostim koji naglašava ono najbolje na njoj - dugačke, vitke, zategnute noge, ali i izvajanu zadnjicu i ravan stomak. Slavna 33-godišnjakinja samouvereno se šetkala, baš kao da hoda po manekenskoj pisti na kojoj je provela gotovo pola života. Kendis je svojevremno otkrila i da perfektnu figuru bez grama viška duguje baletu kojim se bavi još od detinjstva.

Kendis Svonpul
foto: Profimedia

Inače, model gaćica koji lepa plavuša nosi je veoma popularan poslednjih sezona, a duboko je sečen, tako da otkriva kukove i veliki deo zadnjice, te je spojen samo tankim tračicama sa strane.

Nove fotke ovog modela oduševile su publiku, pa su reakcije na društvenim mrežama neverovatne. "Kakvo telo posle dva deteta. Za poštovanje", "Savršena žena", "Ima moje poštovanje jer se nije podvrgla plastičnoj hirurgiji", "Izgleda fenomenalno, obožavam prirodne žene", "Izvajane noge i savršena zadnjica, grudi joj nisu ni potrebne", "Retko je videti prirodnu ženu sa ovako dobro oblikovanom figurom", samo su neki u nizu komentara.

1 / 6 Foto: Profimedia

Bonus video:

02:28

10 NAJVRELIJIH IZDANJA JK! 10 NAJVRELIJIH IZDANJA JK! Muškarci odlepljuju na ovo!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.