IZJAVA MARINKOVOG UNUKA ZBOG GUBITKA DEDE LOMI SRCE NA KOMADE: "Vratiću dedu i pronaći lek protiv smrti"!
Pomen, Foto: Ana Paunković

TUGA!

IZJAVA MARINKOVOG UNUKA ZBOG GUBITKA DEDE LOMI SRCE NA KOMADE: "Vratiću dedu i pronaći lek protiv smrti"!

Mnogo je voleo dedu.

Objavljeno:

Legendarni pevač,Marinko Rokvić, preminuo je u 68. godini života nakon borbe sa rakom pankreasa. Danas je tačno 40 dana od kada nas je pevač napustio, a njegova porodica i najbliži okupili su se na Novom bežanijskom groblju.

Marinkova udovica Slavica na grob svog muža donela je kale, prekrstila se i poljubila krst. Sa njom su došli i njihovi sinovi Nikola i Marko, sa svojim suprugama. Sa njima je došao i Marinkov vanbračni sin, Dario Rokvić.

Podsetimo, Nikola je u intervjuu za "Story" pričao o bolu kroz koji porodica prolazi otkako je Marinko preminuo.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

- Despot je u nekim trenucima bio ljut što je deda otišao, pa je rekao da će postati naučnik i naći lek protiv smrti kako bi vratio dedu. Leona kaže da je njen deda otišao na nebo i da "amin" (tako zove Boga) čuva dedu. Traži da ide u crkvu i da se pomoli za njega. Dariova deca su u Kanadi, a on je došao na pomen. Zbog svega što je imao prethodno dogovoreno, nije mogao da dođe na sahranu, ali sada je s nama u Beogradu i ostaće 10 dana. Majka se drži dobro. Naravno, ima trenutaka kada se oseti ogromna tuga i nedostatak, ali neretko smo na okupu ili je tu neko od rodbine. Uvek smo uz Slavicu i trudimo se da se sećamo lepih trenutaka, da ne upadamo u prevelika očajanja. Sećamo se Marinka po divnim osobinama i svega ljudskog što nam je ostavio u amanet - rekao je tada Nikola za "Story".

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.