STARLETA MENJA PROFESIJU! Izabrala ODGOVORNO i TEŠKO zanimanje koje ne može svako da OBAVLJA: Šta joj bi?
Kim, Foto: Profimedia

KO BI REKAO...

STARLETA MENJA PROFESIJU! Izabrala ODGOVORNO i TEŠKO zanimanje koje ne može svako da OBAVLJA: Šta joj bi?

Mnogi su iznenađeni

Objavljeno:

Ćerka pokojnog Roberta Kardašijana (poznatog po svom radu kao branilacO Džej Simpsona) je poslednjih nekoliko godina glasno govorila o želji da oda počast svom ocu i da bude u stanju da se dalje zalaže za pitanja krivičnog pravosuđa.

„Gledajući u ogledalo, zaista sam ponosna na ženu koja se danas osvrće u odrazu“, napisala je Kardašijanova na Instagramu. „Za sve koji ne znaju moj put na pravnom fakultetu, znajte da mi ovo nije bilo lako, niti dato."

Kim Kardašian, Kim Kardašijan
foto: Printscreen Instagram

Ona je dodala: „Znam da bi moj tata bio tako ponosan i da bi zapravo bio toliko šokiran kada bi saznao da je ovo moj put sada, ali on bi bio moj najbolji partner u učenju. Rečeno mi je da je bio ozloglašen po tome što je ismevao ljude koji nisu prošli iz prve kao on, ali bio bi moj najveći navijač!"

Kim Kardašijan je rekla da je pala na ispitu tri puta u dve godine – uključujući jednom ranije ove godine nakon što je bila pozitivna na KOVID i imala temperaturu, iako „ne pronalazi izgovore“.

„Svaki put sam se vraćala i učila sve više i pokušavala ponovo dok to nisam uradila“, dodala je, ističući „10-časovne dane, dnevna četvoročasovna predavanja na zumu“ i vežbe sa profesorima.

1 / 10 Foto: Profimedia

Kim studira pravo bez pohađanja tradicionalnog, državnog akreditovanog pravnog fakulteta, što znači da je morala da položi bejbi bar, što je ekvivalent završenoj jednoj godini pravnog fakulteta, prema Državnoj advokatskoj komori Kalifornije. Nastaviće da uči pre nego što nastavi da polaže pravosudni ispit u Kaliforniji, koji će je, ako položi, učiniti zvaničnim advokatom.

„Vrhunski advokati su mi rekli da je ovo skoro nemoguće putovanje i teže od tradicionalnog pravnog fakulteta, ali to je bila moja jedina opcija i tako mi je jako dobro biti ovde i na putu da ostvarim svoje ciljeve“, ona rekla je, izražavajući zahvalnost onima koji su joj pomogli na putu.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.