DOŽIVELA JE NEOPISIVU TUGU KOJU SAMO ŽENA MOŽE DA OSEĆA: Pevačica progovorila o NAJVEĆEM GUBITKU, suze tekle danima
Foto: Printscreen

TUŽNO!

DOŽIVELA JE NEOPISIVU TUGU KOJU SAMO ŽENA MOŽE DA OSEĆA: Pevačica progovorila o NAJVEĆEM GUBITKU, suze tekle danima

Pevačica Vlatka Pokos otvorila je dušu o bolnom iskustvu koje je doživela kada je pre 15 godina izgubila bebu, želeći da na taj način pruži podršku ženama koje su prošle kroz istu traumu.

Objavljeno:

Vlatka se sa spontanim pobačajem suočila kada je imala 36 godina, u vreme teškog perioda u svom životu, kada se raspao njen brak sa zagrebačkim preduzetnikom Josipom Radeljakom.

- Spontani pobačaj je za svaku ženu izuzetno težak i tužan događaj, a meni se dogodio u jednom od najtežih razdoblja života ikad. Bila sam izložena ogromnoj količini stresa uzrokovanog izuzetno teškim razvodom od bivšeg supruga, pred očima javnosti. Bilo je pravo čudo što sam uopšte uspela da ostanem u drugom stanju, no usprkos nezavidnoj situaciji, nije bilo nikakve sumnje da želim da rodim to dete. Međutim, život je hteo drugačije - otkrila je hrvatska pevačica.

Vlatka Pokos
foto: Printscreen Instagram/vlatkapokos

Iako je bila jako uplašena, podstanar, bez ikakve imovine i bez ikakve podrške, to dete je za nju predstavljalo blagoslov i svetlu tačku u životu.

- Ostao je samo osećaj ogromne tuge, očaja i beznadežnosti kad mi je ginekolog, danas nažalost pokojna Višnja Latin, nakon devet nedelja trudnoće rekla da maleno srce više ne kuca. Obuzela me je tuga, osećaj nemoći, osećaj gubitka i suze koje su tekle danima - prisetila se Vlatka.

1 / 5 Foto: Instagram/Vlatka Pokos

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Glorija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.