KOMENTARI NA RAČUN NJEGOVOG IZGLEDA I PONAŠANJA NE PRESTAJU: Smatraju ga NAJTUŽNIJIM glumcem na svetu! (FOTO)
Foto: Promo

ŽIVOT PUN TRAGEDIJA!

KOMENTARI NA RAČUN NJEGOVOG IZGLEDA I PONAŠANJA NE PRESTAJU: Smatraju ga NAJTUŽNIJIM glumcem na svetu! (FOTO)

Njegov život mogao bi da posluži za najtužniji scenario

Objavljeno:

Kijanu Rivs je jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, te komentari na račun njegovog izgleda nisu retkost, zbog donacija u humanitarne svrhe posebno je voljen.

Naime, glumcu često govore da ne stari i da uvek izgleda savršeno, ali njegov život prepun je tragedija i teških momnata. Povodom premijere novog nastavka u serijalu filmova Matriks pod naslovom “The Matrix Resurrections”, “The Indipendent” se prisetio najvažnijih uloga u kojima je glumio Kijanu Rivs.

Naime, kako “Indipendent” zaključuje, Rivs je najpodcenjeniji glumac svoje generacije, a nazivaju ga i najtužnijim čovekom na svetu. Iza glumca je težak život koji sadrži brojne tragedije, počevši od ranog detinjstva, budući da mu je otac bio zavisnik od heroina koji je napustio porodicu kada je Kijanu imao svega tri godine, nakon čega se njegova majka tri puta preudala. Patio je od disleksije i nikad nije maturirao.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Velika tragedija pogodila ga je kad je njegov najbolji prijatelj, mladi glumac River Finiks, preminuo od predoziranja 1993. godine, a Rivs se sa njegovom smrću nikada nije pomirio.

Pet godina kasnije zadesila ga je još jedna tragedija, naime njegova tadašnja devojka, glumica Dženifer Sim, bila je u osmom mesecu trudnoće kada je izgubila dete. Posle toga, par se razišao, a Dženifer se odala porocima. Godinu i po dana kasnije poginula je u saobraćajnoj nesreći vraćajući se sa žurke rok pevača Merilina Mensona, a Kijanu je nakon njene smrti bio u potpunosti skrhan.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Kao da to nije bilo dovoljno, uskoro je Kijanova sestra obolela od leukemije, a on je postao njen staratelj. Zbog toga je glumac često donirao novac za kampanje protiv raka, zbog toga ga

No, upkos svemu – smogao je snage da nastavi dalje, da živi, radi i raduje nas svojim ulogama. U nekoliko navrata istakao je da je život vredan življenja, uprkos svemu i uprkos svima. Na glasu je i kao jedna od najskromnijih zvezda, pa se tako, iako je “težak” više od 360 miliona dolara, i dalje vozi podzemnom železnicom.

Ipak, slavni glumac danas konačno uživa u životu i ljubavi, on je već duže vreme u vezi sa Aleksandrom Grant koju na mrežama često prozivaju zbog.

1 / 6 Foto: Profimedia

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.