NAKON SNIMKA KOJI JE OBJAVILA ALENOVA ŽENA POČELE SU DA PLJUŠTE PORUKE UVREDLJIVOG SADRŽAJA: Samo smrad bi mogao...
Foto: Printscreen/facebook/Alen Hadrovic

au!

NAKON SNIMKA KOJI JE OBJAVILA ALENOVA ŽENA POČELE SU DA PLJUŠTE PORUKE UVREDLJIVOG SADRŽAJA: Samo smrad bi mogao...

Maja Hadrović broji sitno do porođaja, a ne krije da joj poslednji dani teško padaju. Maja i Alen se često oglašavaju na svom Instagram profilu, a Maja redovno kači storije kako bi pomogla drugim trudnicama.

Objavljeno:

Alen Hadrović je dobio niz uvredljivih komentara na račun jednog storija koji je njegova supruga postavila.

Naime, Maja je objavila snimak kako joj Alen masira noge, jer tokom trudnoće stopala nateknu i trudnicama otežava kretanje.

Nakon snimka, Alenu su počele da pristižu uvredljive poruke i da ga nazivaju papučom, a Hadrović je rešio sve da okači na društvenu mrežu.

Alen Hadrović, Maja hadrović
foto: instagram/majahadrovic

- I tako dođu isfrustrirane žene, nezadovoljne svojim brakovima i ljubomorne na sklad u tuđim, komentrišu kako ja masiram ženi stopala... Papuča kažu! Pazi, niko od drugara da nešto kaže, al ženturače da ke****! Moja žena je 9. mesec, nosi mog sinčinu, jedva se kreće, ali sve oprano, ispeglano, kuća uvek blista od kupatila do kuhinje! Pa samo smrad bi mogao da je gleda kako uveče legne i kuka od bola u nogama i da ga to ne dotiče! Želim i vama da imate razumevanje i ljubav u vašim vezama i brakovima, kao što imam ja - napisao je Alen.

Podsetimo, Alen i Maja su se upoznali u Zadruzi 4, a venčali su se u avgustu ove godine. Maja je 9. mesec trudnoće i uskoro će na svet doneti još jednog sina.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.