BILA JE PROTIVNIK ESTETSKIH OPERACIJA, A SADA SE ISTIM POTPUNO IZOBLIČILA: Evo šta je sve korigovala Madona! FOTO
Foto: EPA/Franck Robichon

razotkrivena

BILA JE PROTIVNIK ESTETSKIH OPERACIJA, A SADA SE ISTIM POTPUNO IZOBLIČILA: Evo šta je sve korigovala Madona! FOTO

Ipak, najviše čudi i najveća je ironija njena zavisnost o plastičnoj hirurgiji jer je nekada bila baš žustri protivnik iste.

Objavljeno: 15:24h

Kraljica svetske pop scene, Madona, iza sebe ima zavidnu karijeru i bezbroj hitova, ali u poslednje vreme u fokusu je javnosti zbog svog izgleda.

U sedmoj deceniji života, pevačica ima telo na kojoj joj zavide i duplo mlađe žene, ali njeno lice tema je o kojoj poslednjih meseci bruji ceo svet.

Osim što je u potpunosti, kako komentarišu njeni fanovi, lice unakazila botoksom i filerima, znatno sređuje i fotografije na društvenim mrežama. Kod nje je i više nego jasno da koristi prilično jake filtere zbog kojih izgleda 20 godina mlađe, ali je zato situacija uživo itekako drugačija.

Madona
foto: Profimedia

Kada pogledate njene fotografije s početka karijere, kao i one nastale pre desetak godina te današnje, radi se o gotovo potpuno drugoj osobi.

Ipak, najviše čudi i najveća je ironija njena zavisnost o plastičnoj hirurgiji jer je nekada bila baš žustri protivnik iste.

„Nikada se ne bih podvrgla estetskoj operaciji. Gadi mi se i sama pomisao da vas neko uspava, a zatim napadne nožem kako bi vas ulepšao. Svoju pojavu dugujem genima i zdravom načinu života’, istakla je pre tri godine, ali sada demantovala sama sebe.

A da ne ostane sve samo na komentarima javnosti, svoj stručno mišljenje otkrio je i plastični hirurg Geri Linkov. Naime, on je u videu na Jutjubu objasnio šta je sve Madona tokom svih ovih godina uradila na sebi i koliko je to sve koštalo.

Naime, Geri smatra da je Madona, otkako je 1982. godine kročila na javnu scenu, uradila tri fejsliftinga, kao i podizanje vrata u kompletu, tri puta podizala obrve, dva puta i gornje i donje kapke, dorađivala obraze, mnogo puta ubrizgavala filere, ugradila implante ili ubrizgala mast čime je promenila i oblik vilice.

Hirurg je objasnio kako jedan fejslifting košta od 10 000 do 50 000 dolara, podizanje obrva od 5 000 do 30 000 dolara, kapci i podočnjaci od 10 000 do 30 000 dolara, fileri od 500 do 1.500 dolara po jednom tretmanu, a smatra da je imala najmanje 30 ubrizgavanja tokom godina, piše Story.hr.

Dakle, to bi značilo da je Madona, bez ostalih tretmana za pomlađivanje lica, potrošila minimalno 215 000 dolara.

Madona
foto: Profimedia

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.