INSTAGRAM OBRISAO MADONINE EKSPLICITNE FOTKE: Kraljica popa U ŠOKU zbog ovog poteza!
Madona, Foto: Profimedia

Odmah reagovala!

INSTAGRAM OBRISAO MADONINE EKSPLICITNE FOTKE: Kraljica popa U ŠOKU zbog ovog poteza!

Ovo nije očekivala

Objavljeno:

Nakon što je Madona objavila na Instagramu svoje eksplicitne fotografije, čelnici kompanije "Meta" u čijem se vlasništvu nalazi pomenuta društvena mreža, odlučili su da iste uklone.

Madona
foto: Profimedia

Ipak, kraljica popa rešila je da ponovo okači iste fotografije, ali ovoga puta cenzurisane, te se oštro obratila odgvornima, pozivajući se na seksizam i deskriminaciju.

Pevačica je istakla da ženska bradavica ne bi trebalo da bude jedini deo tela na ženi koji je eksplicitan.

- Još uvek mi je zapanjujuća činjenica da živimo u kulturi koja dozvoljava da se pokaže svaki centimetar ženskoga tela, osim bradavice. Kao da je to jedini deo ženske anatomije koji može da se seksualizuje. Bradavica koja hrani bebu! Zar muška bradavica ne može da se doživi kao erotska?! A šta je sa ženskom guzicom koja nikad nigde nije cenzurisana - napisala je Madona i dodala kako se ona već četiri decenije bori s cenzurom, seksizmom, starosnom diskriminacijom i mizoginijom.

Nedugo zatim usledio je i odgovor od kompanije "Meta", nekadašnji "Facebok", u čijem se vlasništvu nalazi ova društvena mreža, koja je navela da su pravila ista za sve korisnke, pa i za Madonu.

- Uklonili smo Madoninu objavu zbog kršenja naših pravila protiv golotinje odraslih. Razumemo da se neće uvek svi složiti s našim mišljenjem gde podvlačimo crtu, ali naša pravila su osmišljena kako bismo pomogli ljudima svih starosnih grupa da se osećaju sigurno dok koriste naše aplikacije. Istovremeno, ostavljamo što više prostora za izražavanje - rekla je ona, prenosi "CNN".

Madona
foto: Profimedia

Portparol "Mete" dodao je da su se pravila u ovoj oblasti promenila te da se golotinja u obrazovnom i zdravstvenom kontekstu, odnosno dojenje, proteste, umetnička dela i skulpture, ne zabranjuje.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.