NAJBOLJI DRUG KIM KARDAŠIJAN JE CRNOGORAC: Nerazdvojni su duže od 11 godina!
Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

zanimljivo

NAJBOLJI DRUG KIM KARDAŠIJAN JE CRNOGORAC: Nerazdvojni su duže od 11 godina!

Mnoge je iznenadila ova činjenica

Objavljeno: 10:48h

Mario Dedivanović, Albanac poreklom iz Crne Gore nerazdvojan je sa Kim Kardašijan već 11 godina.

Vest da je najstarija sestra Kardašijan plesala uz folk hit „Helikopter, helikopter“ nasmejala je region, ali to nije jedina veza poznate porodice sa našim prostorom.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Naime, jedan od najbližih prijatelja najpoznatije predstavnice klana Kardašijan, Kim, jeste Mario Dedanović, Albanac poreklom iz Crne Gore.

Mario je rođen u Njujorku, ali u intervjuima često ističe svoje balkansko poreklo. Njegovo prisno prijateljstvo sa Kim ogleda se i u tome da mu je baš ona 2019. godine dodelila nagradu za „najboljeg umetnika među influenserima“.

Mario je tom prilikom prvi put javno rekao da je homoseksualac i priznao da je njegovo interesovanje za svet šminke bilo presudno za odluku da ode iz porodičnog doma.

„Pre nekoliko dana, na 73. rođendan moje majke, došao sam s posla nakon stresnog dana. Ona mi je prala veš, a ja sam se slomio i počeo da plačem. Konačno sam joj rekao da sam proveo celo detinjstvo potiskujući svoje misli, snove, osećanja i kreativnost, pokušavajući da budem nevidljiv kako niko ne bi znao kako se osećam iznutra. Znao sam da sam drugačiji. Bio sam istraumiran jer sam takav. Živeo sam u strahu ceo život. Stideo sam se. Mama mi je rekla: „Od danas pa nadalje nikad se više nećeš bojati ni stideti“, u suzama je priznao Dedivanović.

Zajedničku fotografiju Kim i Maria pogledajte OVDE.

Kada mu je dodelila nagradu, Kim je istakla da ga jako voli.

„Radimo zajedno 11 godina što znači – 11 godina svađa. Ne biste verovali kako se svađamo, kao da smo brat i sestra. Ali on je stvorio neke od mojih najlepših uspomena i verujem da me učinio osobom koja sam danas. Volim ga“, rekla je tada starleta.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.