VUKLI SE PO SUDOVIMA, IZNOSILI PRLJAV VEŠ! ANABELA POVLAČI TUŽBU NAKON PORODIČNE DRAME:Udarili joj na MAJČINSTVO
Anabela Atijas, Foto: Printscreen Youtube

CIRKUS

VUKLI SE PO SUDOVIMA, IZNOSILI PRLJAV VEŠ! ANABELA POVLAČI TUŽBU NAKON PORODIČNE DRAME:Udarili joj na MAJČINSTVO

Pevačica objašnjava da su o njoj nebrojeno puta u javnost iznošene gnusne laži, a zbog nekih je i morala da reaguje.

Objavljeno:

Pevačica Anabela Atijas i njena porodica su godinama unazad punili medijske natpise zbog skandala i prljavog veša koji je iznošen u javnost, a tiče se njihovog privatnog života. Pre godinu dana Anabela i sestra Gagija Đoganija, Nađa Đogani, suočile su se na sudu kada je pevačica tužila zbog uvreda iznetih na njen račun.

Anabela Atijas
foto: Vladimir Sporčić

Atijasova je objasnila kako je mnogo puta bila na stubu srama zbog neistinitih izjava drugih, te kaže da je jednom čak i morala tužbu da podnese, a potom istu i da povuče, jer je u pitanju bio blizak član porodice.

- Prethodnih godina bilo je toliko toga, ali evo najiskrenije ću priznati i to dolazi iz bliskog okruženja, a to je udar na moje majčinstvo. Pisali su o tome kako maltretiram dete i to se našlo na sudu, a pošto sam zamoljena da povučem tužbu, povukla sam jer sam neko ko prašta, ali to mi je najgnusnije bilo od svega - ispričala je Atijasova i priznala da joj je to bio jedan od najtežih trenutaka u životu.

- Volela bih kada bi se ta osoba, koja je to izgovorila, popravila i kada bi nešto naučila iz mog gesta. Ako to bude tako, ja sam učinila dobro delo, a ako ne onda sam napravila glupost. Nisam imala šansu da se branim, tada jer sam bila zatvorena - ispričala je Anabela u jednoj emisiji.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.