ZA NJIM LUDI CEO SVET, DVE TRAGEDIJE SU MU STRAVIČNO OBELEŽILE ŽIVOT! Izgubio je SVE, umrli su mu devojka i dete!
Foto: Profimedia

bori se

ZA NJIM LUDI CEO SVET, DVE TRAGEDIJE SU MU STRAVIČNO OBELEŽILE ŽIVOT! Izgubio je SVE, umrli su mu devojka i dete!

Iako je izgubio sve, danas sa 57. godina izgleda fantastično i nove slike su dokaz za to.

Objavljeno:

Glumcu Kijanu Rivsu 2019. godine na E3 konferenciji gejming konzole Xbox neko iz publike je dobacio da holivudska zvezda "oduzima dah". Zvezda filma "Matrix" u 57. godini izgleda fantastično i novi poster i trejler za film to dokazuju.

Kompanija WarnerBros najavila je nastavak trilogije "Matrix" pod nazivom "Matrix: Resurrections" koji će zvanično početi sa prikazivanjem 22. decembra.

Zvezda triologije "The Matrix" i blokbastera "John Wick" je uzor mnogim muškarcima u Holivudu. Vreme prolazi, osim brade, ništa se nije promenilo.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Rivs je pre četiri godine gostovao je u emisiji Grejema Nortona. Voditelj i glumac su isto godište, pa se Norton našalio da Rivsu "može da mu bude deda", ako se uzme u obzir koliko drugačije izgledaju.

Kijanu je par puta bio optuživan od strane tabloida da je imao plastične operacije, ali glumac se nikad nije bavio ovim nagađnjima.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Glumac nije imao običaj da priča o svom načinu života, ishrani i vežbanju, ali je napomenuo da je veoma zainteresovan za budizam i meditaciju.

"To je jedini način da se odvojim od svakodnevnice koja ume da me guši".

Glumac koji je doživeo veliku tragediju nakon što je izgubio ženu svog života Dženifer Sim koja je poginula u saobraćajnoj nesreći i ćerku, koja je rođena mrtva, našao je način kako da nastavi dalje sa svojim životom i da bude uspešan i srećan.

Kijanu Rivs
foto: Profimedia

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.