"DA, TANJA SAVIĆ JE KONAČNO SREĆNA!" JAVNO OBRAĆANJE NAŠE PEVAČICE POVODOM SKANDALA MNOGE ĆE PATOSIRATI!
Foto: Printscreen/instagram/tanja_savic_private

au, ČOVEČE!

"DA, TANJA SAVIĆ JE KONAČNO SREĆNA!" JAVNO OBRAĆANJE NAŠE PEVAČICE POVODOM SKANDALA MNOGE ĆE PATOSIRATI!

Pevačica je želela da stavi tačku na sve

Objavljeno:

Pevačica Tanja Savić i poznati funkcioner danima su tema broj jedan u medijima, a pevačica je sada napisala da je srećna.

Spekulacije o njihovoj ljubavi ne prestaju danima, a pevačica je u nekoliko navrata indirektno komentarisala glasine, ali nedovoljno direktno. Međutim, izjave je davao i njen još uvek zakoniti suprug, Dušan Jovančević, koji je nakon toga upućivao oboma pretnje, ali se pevačica i tada odlučila za tišinu.

Tanja se danas obratila medijima putem Instagrama da prestanu da spekulišu oko njenog života i kontaktiraju ljude bliske njoj, te otkrila kako se sada oseća.

tanja savić
foto: Printscreen Instagram/ tanja savic private

- Poštovani novinari, kroz godine koje sam na estradi pratite moje uspone i padove i pre svega sam zahvalna na dugogodišnjoj, komplementarnoj saradnji sa vama. Nisam se osvrtala kada ste zvali moje roditelje i tražili njihove komentare na konto mojih odluka, podržali ste me u borbi za moje sinove. Nadam se da ćete ozbiljno shvatiti moj ljubazni apel da prestanete da sazivate sve ljude iz mog okruženja i tražite njihove izjave. Život ide dalje bez obzira šta ćete kao tuđu izjavu dobiti. Od sada pa nadalje i ubuduće biće dovoljno da stavite - Da, Tanja Savić je konačno srećna - napisala je pevačica.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.