"IGRAO JE RUSKI RULET, STRAHUJEM ZA BUDUĆNOST!" Jedna žena je otkrila DETALJE UBISTVA NA SNIMANJU FILMA!
Foto: Profimedia

au, ČOVEČE!

"IGRAO JE RUSKI RULET, STRAHUJEM ZA BUDUĆNOST!" Jedna žena je otkrila DETALJE UBISTVA NA SNIMANJU FILMA!

Uplašena je nakon svega

Objavljeno:

Sekretarica režije na setu filma "Rast" koji je obeležila tragedija održala je juče konferenciju za medije i najavila tužbu protiv Aleka Boldvina i svih producenata. Podsetimo, snimateljka Halina Matčins ubijena je 21. oktobra, a reditelj Džoel Suoza je ranjen kada je Boldvinov pištolj za koji je rečeno da je siguran ispaljen sa pravim metkom, rekli su istražitelji.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

Mami Mičel, sekretarica režije, obratila se u suzama okupljenim novinarima i rekla da nikada neće zaboraviti trenutak kada se dogodila tragedija koja joj je, kako kaže, "oduzela radost života", piše abc7news.com.

- Stalno mi odzvanjaju zvuci pucnjave. U depresiji sam, ne osećam se sigurno i strahujem za svoju budućnost. Stalno imam osećaj da u svakom trenutku nešto može da mi se dogodi, kako meni tako i onima oko mene. 40 godina se bavim ovim poslom i uvek sam se osećala bezbednom i inspirisanom na snimanjima, ovako nešto nikada nisam doživela - izjavila je Mami Mičel, a njena advokatica Glorija Olred najavila je tužbu protiv Aleka Boldvina i producenata filma jer, kako kaže, odgovornost za tragediju je između ostalog i Boldvinova.

- Smatramo da se Boldvin igrao ruskog ruleta kada je odlučio da ne proveri da li je pištolj napunjen pre nego što je rukovao njime - izjavila je Glorija Olred.

Osim toga, u tužbi izmešu ostalog piše da je scenario pedviđao snimanje tri kadra, Boldvinovih očiju, mrlje krvi i Boldvinovog torza "dok spušta ruku do korica i vadi pištolj", ali da se "nigde ne pominje da iz pištolja treba da puca Boldvin ili bilo ko drugi".

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.