SAŠA POPOVIĆ OSTAVIO TESTAMENT ZBOG KOJEG ĆE SE SUZANI VRTOGLAVO PROMENITI ŽIVOT: Neočekivana ODLUKA!
Foto: Dragan Kadić

kao grom iz vedra neba!

SAŠA POPOVIĆ OSTAVIO TESTAMENT ZBOG KOJEG ĆE SE SUZANI VRTOGLAVO PROMENITI ŽIVOT: Neočekivana ODLUKA!

Odluka Saše Popovića, koju je kao grom iz vedra neba doneo, iznenadila je mnoge a posebno njegovu suprugu Suzanu.

Objavljeno:

Naime, od kada je Saša Popović prodao svoje deonice "Granda" počeo je da ulaže u različite poslove, kako bi sa svojom suprugom pokrenuo čak nekoliko delatnosti, koje će njihovoj deci obezbediti bolju budućnost. Ipak, svestan vremena u kome živimo, Saša je prema pisanju domaćih medija sastavio testament, kako bi na vreme osigurao svoju porodicu.

Odluka Saše Popovića posebno se odnosi na njegovu suprugu Suzanu Jovanović, čiji će se život sada promeniti iz korena.

- Sale se konsultovao sa svojim advokatom i rešio da ipak sve ostavi Suzani. Ona je mlađa od njega petnaest godine, ali on u nju ima najviše poverenja i siguran je da će ona umeti da se snađe sa svom imovinom koju poseduju - objašnjava dobro upućen izvor za "Scandal!".

Suzana Jovanović
foto: © ATA Images

- Ima on poverenja i u svoju ćerku, kao i u Suzaninog sina kog je odgajao kao da je njegov. Ali opet je rešen da sve prepusti Suzani, za koju veruje da će sve dalje podeliti po savesti i kako bi i on. Svakako ne misli on, da mu se bliži kraj, samo je svestan vremena u kome živimo i da je potrebno da i to reši, tačnije da ima testament i sa tim se i Suzana slaže. Ali pred njima dvoma je tek život i planovi - završava izvor.

Suzana Jovanović
foto: © ATA Images

Suzana Jovanović nakon što testament i zvanično bude sastavljen biće bogatija za nekoliko miliona, ali kako su ona i Saša u skladnom braku, ne osvrće se na to, već svoju pažnju posvećuje suprugu i trudi se da zajedno uživaju u svakom novom danu.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.