ONA IM SE ISPREČILA NA PUTU SREĆE I RAZORILA BRAK MONIKI BELUČI I VANSENU KASELU! Lepa je kao BOGINJA I USPEŠNA!
Foto: Profimedia

šuška se

ONA IM SE ISPREČILA NA PUTU SREĆE I RAZORILA BRAK MONIKI BELUČI I VANSENU KASELU! Lepa je kao BOGINJA I USPEŠNA!

Ona je "razorila" ljubav Monike Beluči i Vensana Kasela, malo ko je ravnodušan na nju.

Objavljeno:

Francuska glumica Lea Sejdu osim po ulozi Madalin Svon u "No Time to Die" devojke postala je atraktivna medijima zbog priče da je bila devojka Vensana Kasela posle razlaza sa evropskom lepoticom Monikom Beluči.

Veza Vensana i Lee nije trajala dugo, ali je bila ispraćena sa velikim medijskim interesovanjem.

Lea Sejdu
foto: Profimedia

Naime, Monika i Kasel razveli su se 2013. godine, a u toku razvoda dok je trajalo snimanje filma "Lepotica i zver" u kojem Vensan i Lea igraju glavne uloge, šuškalo se da su bili u strastvenoj vezi. Od priča i ogovoranja Vensan i Lea došlo je do toga da niko nije mogao da porekne njihovu ljubavnu aferu, a pojedini su upravo lepu plavušu krivili za krah braka Beluči-Kasel.

Veza se komentarisala na razne načine. Neki su novu ljubav harizmatičnog glumca videli i kao njegov način da preboli italijansku divu.

Lea Sejdu
foto: Profimedia

Francusku glumicu koja je za ulogu u filmu "La belle personne" nagrađena nagradom "Cezar" i nagradom Kanskog filmskog festivala u kategoriji najbolje mlade glumice, često su u to vreme poredlili sa Monikom (Italijanka je u tim poređenjima vodila). A kada su se njih dve našle zajedno u filmu "Spektar" i na nizu promotivnih aktivnosti ovih ostvarenja, zaprepašćenju nije bilo kraja. "Kako mogu da budu u dobrim odnosima?".

U međuvremenu Kasel je počeo da se viđa sa Tinom Kanaki, ali Lea je ostala "obeležena" kao Bond devojka i devojka koja je prva bila sa Vensanom posle raskida sa Beluči.

Novi film je 25. deo iz franšize o Bondu i ujedno poslednji u kom će britanskog tajnog agenta 007 glumiti Danijel Krejg a u pratnji predivnih glumica Lee Sedu i Rami Malek.

Monika Beluči
foto: Profimedia

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.