TUŽNO! Preminuo poznati glumac u 42. godini života!
Hit Friman, Foto: Profimedia

VELIKA TUGA

TUŽNO! Preminuo poznati glumac u 42. godini života!

Porodica skrhana gubitkom

Objavljeno: 15:35h

Hit Friman, glumac poznat po ulogama u serijama "Mornarički istražitelji" (NCIS) i "Bouns" (Bones), preminuo je u 42. godini života.

Uzrok smrti glumca koji je igrao prvog ubicu prikazanog u seriji "Bouns" još nije saopšten, ali je njegov menadžer Džo S. Montifjore potvrdio vest.

- Istinski smo skrhani gubitkom našeg voljenog Hita Frimana. Kao briljantno ljudsko biće puno duha, ostavio je dubok trag u našim srcima. U životu je bio duboko lojalan, privržen i pun zahvalnosti prema prijateljima i porodici. Bio je vrlo ponosan na svoj rad na filmu i uzbuđen zbog sledećeg poglavlja u svojoj karijeri. Sećanje na njega kao sina, brata, ujaka, prijatelj, izuzetno nadarenog glumca i producenta, predanog kuvara i čoveka sa najzaraznijim i spektakularnim smehom, zauvek će živeti. Neka sećanje na njega bude blagoslov za sve koji su ga znali i voleli - napisao je Montifjore u zvaničnom saopštenju, prenosi Deadline.

Friman je takođe igrao u brojnim drugim serijama poput "Raising the Bar", "Spartak", a prvu ulogu ostvario je u popularnoj seriji "Urgentni centar" (ER).

Takođe je 2010. bio i producent filma o malom gradu u Teksasu pod nazivom "Skateland" koji je snimio sa bratom Brendonom Frimanom i prijateljem Entonijem Bernsom.

Prema portalu IMDb, radio je i na filmu "Terror on the Prairie" uz Đinu Karano i Nika Sirsija, čije snimanje je nedavno počelo.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Deadline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.