SLAVNA STARLETA AKCIJALA SA DEČKOM PRED PRISUTNIMA! On joj lizao GRUDI, ona mu skakala po međunožju, ZGROZILI SVE!
Foto: Profimedia

iznenadili sve

SLAVNA STARLETA AKCIJALA SA DEČKOM PRED PRISUTNIMA! On joj lizao GRUDI, ona mu skakala po međunožju, ZGROZILI SVE!

Uhvaćeni su na tuđem venčanju u šokantnom razuzdanom trenutku!

Objavljeno:

Kortni Kardašijan živi ljubav svog života, a čini se da želi to svima jasno da stavi do znanja, ili je jednostavno briga šta drugi misle! Iza nje je buran vikend prepun lepih događaja, a svaki trenutak, bar onaj koji su kamere ovekovečile, iskoristila je da pokaže koliko ona i Travis Barker imaju strasnu romansu.

Naime, par je u subotu uveče prisustvovao venčanju svog prijatelja Sajmona Haka, gde su i nastale prilično vrele fotografije i snimci na kojima oni bez ustezanja ili bilo kakvog stida razmenjuju nežnosti pred svima.

Kortni Kardašijan
foto: Instagram

Na fotografijama se vide Kortni i Travis u naletima strasti - on ju je ljubio i mazio po grudima, a Kortni mu je sedela u krilo i spuštala poljupce po čelu. Jedan od snimaka prikazuje i momenat u kom rijaliti zvezda poskakuje gore i dole u Barkerovom krilu.

Kortni Kardašijan
foto: Instagram

A kad je na satu otkucala ponoć stvari su se još više zahuktale, s obzirom da je Travis dočekao svoj 46. rođendan. Kortni je tada poklonila još više pažnje i ljubavi čuvenom bubnjaru, ako je to uopšte moguće!

Inače, atraktivna crnka je za ovu priliku izabrala predivnu, crnu, dugačku Tom Ford toaletu sa tračicama na leđima, dok je muzičar izabrao klasično crno odelo.

Sasvim očekivano Internet korisnici su bili nemilosrdni, a komentari na račun ponašanja slavnog para su u najmanju ruku okrutni. "Ovo postaje bizarna igra, a ne veza", "Ovo je đubre, to nije ljubav, to je patetična potreba za pažnjom i potvrđivanjem veze", "Oboje se ponašaju gnusno", "Oni definitivno prave predstavu od svoje veze", "Pogrešno i sramotno na tako mnogo nivoa", "Da se neko ovako ponaša na mom venčanju, rekao bih mu da ode", "Koliko god da ste zaljubljeni i puni požude, ne ponaša se ovako u javnosti, posebno ne na venčanju. To je nepoštovanje i nepristojno je prema onima oko vas. Još gore je što oboje imaju decu", samo su neki od hiljade komentara.

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.