ALEK BOLDVIN U STRAHU: Zahtevao POLICIJSKO OBEZBEĐENJE, a onda usledila neočekivana reakcija, RAZAPELI GA SVI!
Foto: Profimedia

ŠOK

ALEK BOLDVIN U STRAHU: Zahtevao POLICIJSKO OBEZBEĐENJE, a onda usledila neočekivana reakcija, RAZAPELI GA SVI!

Zahtevao policijsko obezbeđenje, pa ga „razapeli": „Čoveče, prestani da se glupiraš!"

Objavljeno:

Glumac Alek Boldvin našao se u centru skandala pošto je na setu „Rđe" slučajno usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, te ranio režisera Džoela Souzu. Dok se javnost „šeta" između priča da li mu je tragedija „nameštena" ili nije, kako se nosi sa svime što se odvilo, kako to da je tako blizak s porodicom nastradale... Glumac je, između ostalog, javno poručio i kako smatra da bi na svakom setu gde ima oružja trebalo unajmiti policijsko obezbeđenje.

On je to možda rekao sa namerom da pojača sigurnost, vođen sopstvenim nemilim iskustvom, ali je kod dobrog dela javnosti izazvao samo - gnev.

- Policijsko obezbeđenje je neophodno na svakom setu na kom se koristi oružje, pravo ili lažno. Produkcija to treba da obezbedi, kako bi se na pravi način vodilo računa - poručio je on na svom Tviteru koji je sada zaključina, a onda tu objavu preneo i na Instagram.

Pored poruka podrške, međutim, stizali su mu i pisani napadi od ljudi koji smatraju da već preteruje.

„Prestani da izvodiš, čoveče", „mesto ti je u zatvoru", „dokle misliš da svaljuješ krivicu na drugoga, bukvalno si ti taj koji je ubio", „još jedna izjava bez pokrića", samo su neki od komentara koji gotovo „pljušte", a na koje se Alek ne oglašava.

Podsećanja radi, Boldvin se nedavno „kleo" i sigurnost na setu na kom se nemili događaj odvio, a istraga je i dalje u toku.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.