ALEKSANDRA MLADENOVIĆ KRIJE OD MAJKE DA VOLI DA POPIJE! Bez zadrške o mnogim stvarima: KADA VIDI INTERVJU UBIĆE ME!
Foto: prentscreen/instagram/aleksandra_mladenovic_

iskrena

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ KRIJE OD MAJKE DA VOLI DA POPIJE! Bez zadrške o mnogim stvarima: KADA VIDI INTERVJU UBIĆE ME!

Aleksandra Mladenović krije od majke istinu o sebi, otkrila razne detalje.

Objavljeno:

Pevačica Aleksandra Mladenović, otkako se proslavila u takmičenju "Zvezde Grada", nije imala više posla nego u proteklom periodu. Kao i cela njena branša, ona se trudi da održi što više nastupa ukoliko bi došlo do ponovnog zatvaranja ili komplikacija zbog epidemijskih mera usled koronavirusa.

Iako estradi masovno otkazuju nastupe, Aleksandra se pohvalila da je kod nje za sada sve pod kontrolom. Pored toga, ona se opustila i otkrila da voli da popije s vremena na vreme, i to rakiju, te da je tada prilično vesela, opuštena i emotivna. Doduše, mora da se krije jer je obećala majci da se neće opijati.

Aleksandra Mladenović
foto: Kurir TV

Svi se plaše ponovnog zatvaranja, rade što više da im se ne bi desila ista situacija kao prošle godine. Da li je i sa tobom takav slučaj?

– Kod mene je situacija odlična. Još uvek mi se nije otkazala nijedna svirka i ne žalim se. Sledeće nedelje idem na odmor da sebe nagradim jer nisam stala od juna. Mislim da sam zaslužila da se odmorim.

Verovatno si dolazila u situaciju da ti se ne peva, a prosto moraš da ispoštuješ zakazanu svirku. Kako se ponašaš tada?

– Odlično izlazim na kraj s tim, jer kada vidim pun klub i sve te ljude koji su došli samo da bi mene slušali, to mi je glavna motivacija. Obično se pre nastupa borim sa sobom pa kažem: „Jao, kako ću, umorna sam, šta ću?“. Međutim, čim izađem na scenu, ja razvalim.

Da li ti se dešavalo da pevaš u praznom klubu?

– Da, ranije se dešavalo i mislim da to nije nikakva sramota. Mnogo okolnosti može da utiče na to nezavisno od mene. Mislim da se to svima dešavalo, ali ja otpevam isto. Potpuno mi je svejedno da li je klub pun ili prazan. Sve i da je 50 ljudi, došli su zbog mene. Zato se trudim da ih maksimalno ispoštujem.

Voliš li da popiješ koju više?

– Kako da ne! Obožavam rakiju. Jao, sad kad mi mama vidi ovaj intervju, ubiće me. Majka mi kaže da sam izrod u porodici, jer pijem rakiju, a od mojih niko ne konzumira alkohol. Znam da za jedno veče popijem i po pola flaše.

Aleksandra Mladenović
foto: Instagram

Bonus video:

01:34

KUMSTVO KRUNISALI PESMOM KOJA JE ZAPALILA JUTJUB: Malo ko zna da je Aleksandra Mladenović kuma Nenada Manojlovića

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.