"MISLILI SMO DA JE NESTALA:" Konačno uslikana "NAJTUŽNIJA ŽENA NA SVETU",mnogi kažu da i pod MASKOM izgleda TUŽNO!
Foto: Profimedia

au, čoveče!

"MISLILI SMO DA JE NESTALA:" Konačno uslikana "NAJTUŽNIJA ŽENA NA SVETU",mnogi kažu da i pod MASKOM izgleda TUŽNO!

Evo kako izgleda!

Objavljeno:

Šarlin, princezu Monaka, mediji su na dan venčanja prozvali "najtužnijom ženom na svetu", a nakon dužeg vremena, paparaci su je konačno uslikali.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Princeza Monaka "uhvaćena" je na pisti aerodroma u Nici, dok je šetala psa nakon što je izašla iz privatnog aviona po popovratku iz Južne Afrike, gde je boravila devet meseci.

Ona je na sebi imala krem dugu haljinu, preko koje je nosila dugački crni kaput. Nosila je i duboke crne čizme, kao i crnu zaštitnu masku na licu. Ona je poslednji put uslikana kao plavuša, a sada ima tamniju i kraću kosu nego tada.

Princeza Šarlin i ovog puta delovala je tužno, a crna kombinacija doprinela je da izgleda još mračnije i tužnije. S obzirom na to da duže vreme nije uslikana u javnosti, mnogi su se pitali šta se dešava sa "najtužnijom ženom na svetu".

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

"Definitivno najtužnija žena na svetu", "Šta se dešava sa njom?", "I pod maskom izgleda nesrećno", "Mislili smo da je nestala", "Promenila je frizuru", "I psu je neprijatno", "Baš mi je drago da je dobro", neki su od komentara.

O njenoj tuzi često se nagađalo u medijima, a kako smatraju mnogi, razlog tome je suprugova nevera. Šarlin se nedavno u javnosti pojavila s obrijanom polovinom glave što su neki mediji protumačili kao bunt protiv supruga Alberta.

Nadimak "najtužnija žena na svetu" dobila je nakon venčanja na kom je celo vreme plakala. Mnogi nisu verovali da su u pitanju suze radosnice.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.