MARIJA KILIBARDA UDAJU OBAVILA VELOM TAJNE: Hteli su da ZAVARAJU TRAG zbog jedne stvari, ali nisu uspeli!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVENO

MARIJA KILIBARDA UDAJU OBAVILA VELOM TAJNE: Hteli su da ZAVARAJU TRAG zbog jedne stvari, ali nisu uspeli!

Nisu želeli da se eksponiraju

Objavljeno: 09:44h

Venčanje Marije Kilibarde i Vladimira Radmanovića, obavijeno velom tajni, odigralo se tajno, a par je tada svim silama pokušao da znatiželjnim medijima i novinarima zavara trag, kako bi stupili u brak pred malim brojem ljudi sa kojima su bliski.

Iako su jednom raskinuli posle par meseci od početka veze, sportista i lepa voditeljka obnovili su vezu godinu dana kasnije, koja je potom rezultirala brakom. U to vreme, šuškalo se da je Marija krila do poslednjeg dana planiranu svadbu od svojih najbližih prijatelja, a navela je novinare da pomisle da će se venčati u Starim Banovcima u dvorištu porodične kuće, gde je bilo postavljeno sve kako bi delovalo da će se tu održati proslava. Takođe, pričalo se da je to bila želja njenog, tada, budućeg supruga Vladimira, kome nije prijala medijska pažnja i nije želeo da se eksponira.

Vladimir Radmanović, Marija Kilibarda
foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Venčanje se ipak odgiralo u samom centru grada, u Sabornoj crkvi, a paparaci su ipak uspeli da zabeleže fotografiju voditeljke u raskošnoj beloj venčanici. Mlada je bila nasmejana na fotkama, a mladoženja namrgođen. Njihova ljubavna bajka, nažalost, bila je kratkog daha. Par se razveo nakon samo godinu dana bračne zajednice, usled, kako se tada pisalo, nepomirljivih razlika. Bez teških reči i teška srca, Marija i Vladimir su se rastali, a voditeljka je javno pričala da nikada nije prestala da veruje u ljubav, kao i da je išla kod psihoterapeuta kako bi prevazišla težak period.

Danas, voditeljka je nikad srećnija i u vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom Ljiljane Dragutinović, a sve su glasnija govorkanja da će uskoro ponovo stati na ludi kamen.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.