OMILJENI GLUMAC MNOGIH KRIO JE DO SAD BOLNU TRAUMU! Zamišljao je da UBIJA SVOG OCA zbog OVOGA!
Foto: Printscreen Instagram/willsmith

POTRESNO

OMILJENI GLUMAC MNOGIH KRIO JE DO SAD BOLNU TRAUMU! Zamišljao je da UBIJA SVOG OCA zbog OVOGA!

Jeziva ispovest glumca!

Objavljeno:

Glumac Vil Smit će 9. novembra objaviti memoare, a u više navrata je iznenadio javnost detaljima koji su do sada objavljeni. Između ostalog, napisao je kako je razmišljao da ubije oca zbog porodičnog nasilja.

Vil Smit
foto: Profimedia

„Kada sam imao devet godina, video sam kako otac udara majku toliko jako da se srušila na pod. Pljuvala je krv. Taj trenutak koji se dogodio u spavaćoj sobi odredio je moju budućnost“, napisao je glumac.

Trauma je uticala na njegov život i karijeru.

„Sve što sam od tada uradio, uključujući osvajanje brojnih nagrada, bio je suptilan način izvinjenja majci što tog dana nisam ništa preduzeo. Izneverio sam je, nisam uspeo da mu se suprotstavim“, dodao je.

Njegovi roditelji, Vilijam Kerol Smit Sr. i Kerolin Brajt, rastali su se dok je glumac bio tinejdžer, a razveli su se 2000. godine. Vil je pomenuo kako se bes iz detinjstva javio decenijama kasnije, dok se brinuo o ocu koji je imao rak.

„Jedne noći sam ga vozio u kolicima od spavaće sobe prema kupatilu. Prošli smo pored vrha stepeništa i osetio sam potrebu da ga gurnem. Kao dete sam uvek sebi govorio da ću osvetiti majku i ubiti ga kada budem dovoljno velik i jak i prestanem da budem kukavica“, naveo je.

Zastao je i pomislio da će moći lako da se izvuče ukoliko ubije oca. Međutim, uspeo je da odagna tu misao i pomogao mu da stigne do kupatila.

Smit će uz memoare objaviti i dokumentarnu seriju pod nazivom „Will Smith: The Best Shape of My Life“. U trejleru koji je nedavno objavljen, glumac članovima porodice govori da je u jednom trenutku razmišljao o samoubistvu.

Smit će u fitnes dokumentarcu od šest epizoda gledaocima pokazati svoj fizički i mentalni napredak. Uz prikaz samih treninga, dokumentarac obuhvata razgovor o fizičkim, emocionalnim i mentalnim preprekama s kojima se glumac susreo u nameri da se vrati u formu nakon 50. godine.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.