STARLETA U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA! Njen dragi je bio sa DOSTA LEPIH ŽENA, a među njima je i OVA PEVAČICA!
Foto: Printscreen Instagram

OPA BATO!

STARLETA U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA! Njen dragi je bio sa DOSTA LEPIH ŽENA, a među njima je i OVA PEVAČICA!

Ljubio je mnoge poznate dame

Objavljeno:

Otkako se pojavila fotografija na kojoj se mladi komičar Pit Dejvidson za ruku drži sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan, mnogi se pitaju kako uspeva da zavede najlepše i najpopularnije žene iz sveta šoubiznisa.

Kim Kardašijan
foto: Printscreen youtube

Pre Kim, na listi njegovih poznatih devojaka nalazile su se i pevačica Arijana Grande, ali i Kejt Bekinsejl, ćerku Sindi Kraford i manekenku Kaju Gerber, glumicu i zvezdu "Bridžertona" Fibi Denevor, ćerku Endi Mekdauel i glumicu Margaret Kvoli, ćerku čuvenog Larija Dejvida Kezi Dejvid...

Kada je reč o ljubavnom životu poznatog komičara, šarmu Pita Dejvidsona nisu odolele mnoge slavne dame.

Naime, poznati komičar je bio u vezi sa pevačicom Arijanom Grande, glumicom Kejt Bekinsejl i manekenkom Kajom Gerber, a nedavno je okončao vezu sa glumicom Fibi Dinevor, zvezdom serije "Bridgerton".

Kako je svojevremeno sam Pit objasnio, on nema neku posebnu tajnu, već je samo otvoreno kad mu se neko svidi.

„Ja sam vrlo, vrlo iskren. Mislim da mnogo ljudi predstavljaju verziju sebe kakvi bi voleli da budu, ali to se vremenom razotkrije. Ja samo budem u fazonu „Hej, ja sam lud. Ovo su moji problemi. Ovo ja radim. Ovo je moj terapeut. Dešava se ovo“, svojevremeno je ispričao mladi komičar.

Kim Kardašian
foto: Youtube/Netflix

Pit je inače stalno zaposlen kao komičar u večernjoj emisiji „Satruday night live“ koja je jedna od najpopularnijih u SAD, a u kojoj je nedavno gošča bila i sama Kim Kardašijan.

Podsetimo, Kim i Pit su se nedavno poljubili u skeču Saturday Night Livea na NBC-u. Njihovo poznanstvo datira iz januara 2019. godine kada su zajedno prisustvovali rođendanskoj zabavi Kida Kudija, na koju je Kim došla u društvu bivšeg supruga, repera Kanje Vesta.

Bonus video:

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.