OVAJ MLADIĆ JE PODIGAO CEO SVET NA NOGE! Tvrdi da je TAJNI SIN Kijanu Rivsa, sličnost je NEVEROVATNA! (FOTO)
Foto: Profimedia

hit

OVAJ MLADIĆ JE PODIGAO CEO SVET NA NOGE! Tvrdi da je TAJNI SIN Kijanu Rivsa, sličnost je NEVEROVATNA! (FOTO)

Liče kao jaje jajetu, a postoje i zajedničke fotografije.

Objavljeno: 22:55h

Nedavno je sve svetske medije obišlo svedočenje zgodnog blogera Dastina Tajlera koji je u centar pažnje dospeo zahvaljujući tvrdnji da je sin holivudskog glumca Kijanu Rivsa. Da li ovakvi navodi odgovaraju istini ili je ipak to samo odličan marketinški trik ovog influensera još uvek nije jasno, ali jedno je sigurno - on zaista neodoljivo podseća na Rivsa.

Dastin je o svemu progovorio na nizu snimaka na svom TikTok profilu, a do sada ih je pogledalo preko 18 miliona ljudi. On je otkrio da su se njegovi roditelji razveli pre nego što je njegova majka saznala da je trudna i da je odrastao u uverenju da mu je otac umro dok je još bio dete.

"Kada sam malo sazreo, majka mi je konačno otkrila istinu, Ispostavilo se da je moj otac Kijanu Rivs", rekao je ovaj mladić.

Dastin ima 36 godina, a kaže da ga je Kijanu dobio u svojoj 20. i da ga ne zanima da li će ga otac javno priznati, već da je samo želeo da tu informaciju podeli sa svima.

Ovaj TikToker uporno deli sa publikom sadržaj koji bi trebalo da dokaže njegove tvrdnje poput fotografija sa ocem, skrinšatova sa FaceTime-a ili odgovora na neka intimna pitanja . No, sve ovo može lako da se iscenira da deluje kao istina, a da je zapravo obična šala ili Dastinov način da postane popularniji.

Holivudski glumac se za sada nije oglašavao po ovom pitanju, a nikada nije bilo zvaničnih informacija o tome da Kijanu ima dete.

Inači, Dastin zaista likom podseća na Rivsa, ali neguje nešto drugačiji imidž - ima kratku kosu, puno tetovaža i izbušene uši. Veliki broj fanova zaista veruje u to da je potomak Kijanu Rivsa, te tvrde da je sličnost prevelika da bi sve bila izmišljotina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.