TEODORA DŽEHVEROVIĆ POKUŠAVA DA SE IZVUČE, ALI OVAJ BLAM JE ISPLIVAO I SVI DELE! Nastupa po sobama u Americi! VIDEO
Foto: Instagram

hit

TEODORA DŽEHVEROVIĆ POKUŠAVA DA SE IZVUČE, ALI OVAJ BLAM JE ISPLIVAO I SVI DELE! Nastupa po sobama u Americi! VIDEO

Tviteraši su izneli nove dokaze da joj turneja u Americi nije mnogo posećena.

Objavljeno:

Teodora Džehverović na sve načine pokušava da se opere i demantuje da njena američka turneja nije tolika propast, ali joj to ne ide. Juče se na društvenim mrežama pojavio novi snimak sa nastupa u Mičigenu, gde je pevačica nastupala praktično u sobi.

Teodora Džehverović
foto: Instagram

Nakon što je postala predmet sprdnje na Tviteru, gde se komentarisalo da peva pred svega sedamdesetak ljudi, Džehva se uvredila i oglasila na društvenim mrežama. Najpre je napisala kako je hejteri sabotiraju, te da mnogi žele da joj unište karijeru, a potom je odgovarala na "pitanja" svojih fanova. Između ostalog, jedan pratilac sa Instagrama ju je pitao da li je tačno da peva pred 70 ljudi, na šta je ona uz kiseli osmeh odgovorila: "Šta mislite, da li je istina?"

Očigledno je da Džehva na sve načine pokušava da spasi što se spasiti da, ali joj to baš i ne ide od ruke. Odmah nakon njenog oglašavanja, oglasili su se i tviteraši koji se pomno bave ovom temom i izneli nove dokaze da joj turneja u Americi nije mnogo posećena.

U pitanju je video snimak koncerta u Mičigenu na kojem je Teodora nastupala na maloj bini i to u prostoriji veličine veće spavaće sobe.

Doduše, prisutna publika, njih pedesetak, su bili oduševljeni atmosferom koju je Džehva napravila, pa su sve vreme igrali i pevali s njom u glas.

- Gori soba u Mičigenu - komentar je koji ide uz video.

Video je pogledan osam hiljada puta za nekoliko sati, a nizali su se brojni komentari.

- "Meni je nje stvarno žao, bez obzira koliko para da je dobila ovo je ponižavajuće.", " Ja kad sam kao dete poslagala plišane igračke u svojoj sobi i imala vlastiti koncert.", " Bar su zaslužili da nastupa u gaćama kako se i slika, a ne u odelu kao da je krenula na posao u poštu.", " Zar je neko zaista mislio da se mlada dijaspora u Americi zanima za naš turbo folk?!", " Pa i ovde u Evropi pevaju samo po klubovima, neki su veći, neki manji, a nekada je sala za fizičko u nekom manjem mestu" - neki su od komentara.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.