KLUPKO SMRTI MERLIN MONRO SE POLAKO ODVIJA! Pojavili se novi detalji u slučaju, spominje se i KENEDI!
Foto: Printscreen/youtube

misterija

KLUPKO SMRTI MERLIN MONRO SE POLAKO ODVIJA! Pojavili se novi detalji u slučaju, spominje se i KENEDI!

Stručnjaci tvrde da nije izvršila samoubistvo, a pominju i Kenedija.

Objavljeno:

Kada je slavna manekenka i filmska ikona Merilin Monro pronađena mrtva u njenoj kući 1962. godine, zvanični izveštaji obdukcije označili su njenu smrt kao predoziranjem barbituratom (hipnotici) i verovatno rezultat samoubistva.

Dok je Monro godinama pokazivala znakove depresije i koristila sedative na recept, njena smrt je nastupila kada je bila na vrhuncu karijere i to je bio šok za milione. I s pravom, pošto je Monro bila blisko povezana sa brojnim moćnim ljudima, naime i sa predsednikom Džonom F. Kenedijem.

Oko njene smrti obiluju zavere, uključujući i mogućnost da ju je ubila CIA ili neko koga je poslao sam Kenedi. Drugi su mislili da ju je (tadašnji) državni tužilac Robert Kenedi ubio jer je imala inkriminirajuće dokaze protiv porodice koji su mogli uništiti njihovu političku karijeru i dovesti do pravnih problema, ali postoji još jedna teorija iza njene prerane smrti koja se ističe iznad ostalih - ona koja uključuje otkrivanje.

Merlin Monro
foto: Profimedia

Na osnovu strogo poverljivog dokumenta uzetog iz trezora NSA, dr Steven Greer kaže da ima razloga da veruje da je Merilin Monro ubijena jer je htela da ispriča svetu o svemirskoj letelici pronađenoj u Novom Meksiku.

Prema rečima doktora Greera, insajder sa kojim je bila povezana bio joj je poslao kopiju ovog dokumenta koji je potpisao Džejms Džesus Angleton, šef kontraobaveštajne službe CIA -e od 1954. do 1975. godine.

Dokument opisuje i prisluškivanje Merilin Monro i detaljno opisuje njenu diskusiju sa prijateljicom u Njujorku, u kojoj je ona navodno rekla da će održati konferenciju za štampu kako bi otkrila šta joj je predsednik Kenedi rekao o "predmetima iz svemira pronađenim u Novom Meksiku 1940 -ih ".

Doktor Greer je rekao da je čak razgovarao sa jednim od Monroevih bliskih prijatelja u filmskoj industriji, glumcem i pevačem Burlom Ivesom, koji je rekao da uzrok njene smrti nije samoubistvo, ali da veruje da je to mogao biti verovatan scenario.

Ali šta je tačno predsednik Kenedi rekao Monro i da li bi joj svet poverovao da je izašla i sve to ispričala? Da li je Kenedijevo ubistvo godinama kasnije takođe moglo imati veze sa njegovom željom da ove podatke otkrije javnosti? Ostaje tajna za sad, ali izaćiće na videlo kad tad.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.