NJEN DEČKO JE NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA HOLIVUDA, a ko je slikarka Aleksandra Grant? (FOTO)
Juče su viđeni na večeri u restoranu, a uprkos tome što su nosili maske - svi su ih prepoznali, Foto: Printscreen/Youtube

dilema

NJEN DEČKO JE NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA HOLIVUDA, a ko je slikarka Aleksandra Grant? (FOTO)

Ko kaže da slavni i boagti holivudski glumci uvek jure mlade starlete? Dečko Aleksandre Grant je dokazao da to nije tačno.

Objavljeno:

Ona je umetnica, ima 47 godina, i zabavlja se sa Kijanu Rivsom (56), jednim od najpoželjnijih muškaraca Holivuda. Juče su viđeni na večeri u restoranu, a uprkos tome što su nosili maske - svi su ih prepoznali.

Dve decenije bez devojke!

Kijanu dve decenije nije viđen sa devojkom! Naime, 1999. godine je izgubio ćerku Avu, a dve godine kasnije je stradala i njena majka Dženifer u saobraćajnoj nesreći.

Kianu Rivs
foto: Profimedia

Njih dvoje su večerali u restoranu "Spago" na Beverli Hilsu, a pridružio im se i gumac Aleks Vinter (55) sa suprugom Remsi En Naito (47). Svi su bili obučeni elegantno, a u isto vreme opušteno. Kijanu je nosio crni sako i masku, kao i svi ostali.

Kianu Rivs
foto: Profimedia

Pričalo se da su raskinuli, ali veza je veoma, veoma jaka

U poslednje vreme je bilo spekulacija da je par raskinuo, ali ova visoka umetnica je očigledno otela srce glumcu. NJih dvoje se zabavljaju već dve godine.

Ko je Aleksandra Grant?

Ona je umetnica i izlagala je u nekim od najboljih galerija sveta, a između ostalih i u MOKA u Los Anđelesu. Izražava se kroz reči, pa za sebe često kaže da je "tekstualna umetnica".

Njih dvoje se dugo poznaju i sarađuju. Naime, ona je ilustrovala njegovu knjigu "Oda sreći" koju je objavio 2011. godine. Kasnije je ilustrovala i njegovu knjigu poezije 2015. godine.

Njih dvoje su 2017. godine osnovali izdavačku kuću X Artists’ Books. Aleksandra je i mecena, jer ima organizaciju koja pomaže mladim umetnicima.

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.