ZBOG NJE JE MILICA PAVLOVIĆ USPELA, DOVELA JU JE I U BEOGRAD: Ona joj je ostala,plaši se da je ne izgubi!
Foto: Emilija Jovanović

emotivno

ZBOG NJE JE MILICA PAVLOVIĆ USPELA, DOVELA JU JE I U BEOGRAD: Ona joj je ostala,plaši se da je ne izgubi!

Nije prestajala da je grli, uživaju u zajedničkim trenucima, emotivan susret ganuće mnoge.

Objavljeno:

Mlada pevačica Milica Pavlović detinjstvo je provela u selu Donji Bunibrod kraj Leskovca, okružena ljubavlju bake i deke koji su je odgajali i nadomestili odsustvo roditelja. Smrt dede Vladimira Milici je bila veliki životni udarac, a tugu se trudi da nadomesti tako što svaki slobodan trenutak provodi sa bakom Radom koju je dovela u Beograd.

Malo su prošetale pa sele u jedan prestonički restoran na ručak, a susret je bio emotivan kako za baku tako i za unuku.

– Milica je u više navrata isticala kako baki i deki sve duguje i kako su joj oni najveća životna podrška i snaga. Gubitak dede ju je mnogo pogodio, izmakao joj tlo pod nogama. Svaki slobodan trenutak nakon toga posvetila je Radi, pa je svake sedmice putovala za Donji Bunibrod u kojem je odrastala, kako bi je posetila. I ona je mnogo vezana za unuku, kada se nisu viđale telefonski pozivi su bili svakodnevni – kaže izvor i dodaje:

Milica Pavlović baka
foto: Instagram

U jednom trenutku Milica je shvatila da zbog poslovnih obaveza koje su se nagomilale ne uspeva više toliko često da otputuje kod bake, pa je rešila da nju dovede u Beograd, kako ne bi bila sama. Smestila ju je u najbolji dom koji je mogla da pronađe i potrudila se da joj baš ništa ne nedostaje. Sada kada joj je Rada u neposrednoj blizini posećuje je gotovo svakodnevno, često je izvede na ručak, u šetnju. Brine se o njenim potrebama, Rada ima sve što joj treba, a najsrećnija je što joj je unuka sada blizu pa stalno uživa u njenoj pažnji. Unuka joj je velika uteha, donosi joj radost i ljubav i povezanost među njima su očigledne. Samim tim ne čudi što je Milica poželela baš sa bakom da proslavi početak serije “Pevačica” i izlazak nove pesme, nazdravile su i uživale u zajedničkim trenucima.

Podsetimo, Milica je u više navrata pričala svoju životnu priču, a razvod roditelja uspela je da nadoknadi pažnja i ljubav koju je dobijala od bake, deke i tetke.

– Roditelji mi, iskreno rečeno, u životu nisu nedostajali. Znam da zvučim kao hladnokrvna osoba, iako to nisam. Moji roditelji su se razveli, i to je njihovo pravo. Ja nemam prava nikome da sudim. Bolje dobar razvod nego loš brak. Baka i deka su očevi roditelji. Ja sam kao mala došla u njihov dom. Oni umeju da kažu da sam njihovo treće dete, i da su u mom odrastanju i vaspitavanju ispravljali sve greške koje su pravili sa mojim ocem i tetkom. Zato sam i imala veću odgovornost da ne bi neko sutradan rekao: “Odgajali su je baka i deka, a pogledajte šta je postala – rekla je svojevremeno.

(Espreso/alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.