BOSANAC UKOPAO U ZEMLJU VIKI MILJKOVIĆ! "Pevaš 100 godina, a još nisi napravila koncert" CECA SE UMEŠALA!
Foto: Youtube

nastavljaju se bockanja

BOSANAC UKOPAO U ZEMLJU VIKI MILJKOVIĆ! "Pevaš 100 godina, a još nisi napravila koncert" CECA SE UMEŠALA!

Bosanac itekako ume da potkači ostatak žirija, a ovog puta sukobio se sa Cecom i Viki Miljković.

Objavljeno:
  • 1

Sinoćna emisija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ vuče sa sobom brojne prepirke između članova žirija jer svako želi da iznese svoje mišljenje onako kako treba.

Sinoćna emisija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ vuče sa sobom brobjne prepirke između članova žirija jer svako želi da iznese svoje mišljenje onako kako treba.

Zvezde Granda
foto: Youtube

Nakon izvedbe jedne takmičarke, Bosancu se dopala njena boja glasa i smatrao je da treba da prođe u drugi krug jer devojka ima potencijala. On je rekao da se fino snašla u pesmi Indire Radić „Poželela“, dok je Cecinu „Oproštajnu večeru“ mogla i bolje otpevati.

„Ja ću od tebe napraviti zvezdu. Ako ništa drugo, ulaziš u finale i tamo ćeš vrlo značajno mesto dobiti. Posle toga ćeš dobiti jednu dobru pesmu, jedan dobar narodnjak. Imaš da radiš po svadbama, samo da puca, a dalje nije niko napravio koncert na trgu. Prema tome, lako je pričati, a teško je napraviti. Mi ćemo ići korak po korak ako te ja dobijem kao mentor“, rekao je Bosanac.

Zvezde Granda
foto: Youtube

Viki mu je sve vreme upadala u reč i dobacivala da poznati harmonikaš svima priča isto i obećava, a da se koncerti prave nakon nekoliko godina karijere, a ne odmah po završetku sezone „Zvezda Granda“

Međutim, Bosanac joj nije ostao dužan.

„Dobro, Viki peva 100 godina, pa nije još napravila koncert“, kazao je on, zbog čega su „skočile“ Ceca i Viki i demantovale ga.

„Ja sam koncert napravila, i to ne jedan nego više. Kad sam ja koncerte pravila, Bosanac je samo svirao kao pozadinac na mnogim koncertima, a ja sam bila nosilac tog događaja. Imam i dokaze“, odgovorila mu je Viki.

Zvezde Granda
foto: Youtube

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media