BRITNI SPIRS PONOVO ZBUNILA FANOVE ČUDNIM PLESNIM SNIMKOM: Fanovi UBEĐENI da neko drugi upravlja njenim NALOZIMA!
Britni Spirs, Foto: Profimedia

zbunila sve

BRITNI SPIRS PONOVO ZBUNILA FANOVE ČUDNIM PLESNIM SNIMKOM: Fanovi UBEĐENI da neko drugi upravlja njenim NALOZIMA!

Britni se vratila na Instagram novim čudnim plesnim videom

Objavljeno:

Britni Spirs ponovo je aktivirala svoj Instagram profil nakon što je pre nekoliko dana objasnila da želi da predahne od društvenih mreža kako bi proslavila veridbu sa Semom Asgarijem.

Britni Spirs
foto: Printscreen Instagram

Pevačica je sada objavila svoju fotografiju i dva snimka, te poručila da nije mogla dugo da izdrži bez Instagrama.

„Vratila sam se. Veridbu sam proslavila za vikend. Još ne mogu da verujem“, piše u opisu objavljene fotografije. Na Brintinom Instagramu objavljena su i dva snimka na kojima pleše. Nije objavila nijednu novu fotografiju s verenikom, zbog čega su njeni obožavatelji počeli da postavljaju pitanja.

„Je li iko primetio da ovo verovatno ne piše ona?“, „Čini se da ovde nešto nije u redu“, „Vratite Britni njen Instagram“, „Gde je Britni?“, „Šta je ovo?“, samo su neki od komentara. Mnogi su se pitali i gde su nestali njeni crveni pramenovi kose koje je imala na prethodnim snimcima sa verenikom.

„Želimo video u kojem Britni govori da je dobro“, dodao je jedan od obožavatelja. Neki su se pak javili i pisali da nema potrebe za brigom, tvrdeći da su ovo stare fotografije i snimci koje je Britni tek sada objavila.

Podsetimo, Britni je pre manje od nedelju dana na Tviteru napisala da se odmara od društvenih mreža kako bi proslavila veridbu, te deaktivirala svoj Instagram profil.

Pevačica i njen dugogodišnji dečko Sem Asgari nedavno su se verili nakon pet godina veze. Vest o veridbi stigla je samo par dana nakon što je njen otac Džejmi Spirs iznenada zatražio da se prekine njegovo starateljstvo nad pevačicom nakon 13 godina.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.