KANJE VEST VARAO KIM SA OVOM PEVAČICOM!? Posle toga je HVALIO da je DOBRA U KREVETU!
Kim Kardašijan i Kanje Vest, Foto: Profimedia

SKANDAL

KANJE VEST VARAO KIM SA OVOM PEVAČICOM!? Posle toga je HVALIO da je DOBRA U KREVETU!

Nije precizirao kada se dogodila afera pa nije jasno je li se to dogodilo za vreme braka s Kim ili ranije

Objavljeno:

Reper Kanje Vest priznao je članovima svog tima tokom Saint Pablo turneje 2016. godine da se spetljao s američkom pevačicom i glumicom Kristinom Milian.

On im je rekao vrlo sočne detalje o svojim aferama s drugim ženama koje su se dogodile dok je bio u braku s rijaliti zvezdom Kim Kardašijan.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Ipak, poznati reper nije precizirao kada se dogodila njegova afera s Kristinom Milian pa nije potpuno jasno je li se to dogodilo za vreme braka s Kim ili ranije.

"Govorio je o tome kako je varao Kim i šizio, a onda je samo odjednom izjavio da je bio s Kristinom Milian. Kanje se hvalio i govorio kako je seks s njom bio dobar, iako vrlo kratak nakon izlaska u klub. Nije išao u detalje kada i gde se to dogodilo, no spomenuo je Nika Kanona i njihov 'bro code', kao da nije želeo da ovaj to sazna. Činilo se kao da se sve to dogodilo u prošlosti, no jednostavno je želeoo da otkrije sve svoje tajne, ponašao se kao ludak", otkrio je izvor, piše The Sun.

Bivši suprug Marije Keri i bivši dečko Kim Kardašijan, Nick Kenon, i Kristina Milian bili su u vezi od 2003. do 2005. godine stoga Kanjeov komentar o njemu može sugerisati da se afera s Milian dogodila pre veze s Kim. Milian se čak pridružila Vestu na njegovoj turneji 2004. godine, a on je radio s njom i na njenoj pjesmi "Diamonds" iz 2009. godine.

"Njegov tim se smejao na sve to i nisu znali šta bi rekli. Ne znam kako bi se Kristina osećala da je znala šta je sve govorio o njihovom seksu, ali ako ništa drugo, barem ju je hvalio. Niko nije siguran zna li Kim da su se njih dvoje spetljali, no očito je da su bili bliski godinama i da su sarađivali", otkrio je izvor.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.