POZNATA GLUMICA SE ISPRUŽILA I POKAZALA U CELOSTI SVOJE TELO: Ocrtava se svaki delić, zar je ovo ona?! KAKAV ŠOK
Foto: Print Screen Youtube

provokativno

POZNATA GLUMICA SE ISPRUŽILA I POKAZALA U CELOSTI SVOJE TELO: Ocrtava se svaki delić, zar je ovo ona?! KAKAV ŠOK

Glumica iznenadila javnost svojom najnovijom fotografijom.

Objavljeno:

Glumica Šeron Stoun (63) objavila je fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu na svom Instagram profilu. Stone nosi jednodelni crni kupaći kostim i leži na kamenu, a kombinaciji je dodala još sunčanih naočara. U opisu oglasa u kojem kaže da treba da se odmori i sunča, dodala je da je briga o sebi važna. Dodajmo da je glumica već otkrila da je u Francuskoj.

Njeni pratioci u komentarima su istakli njenu vitku liniju u sedmoj deceniji. "Izgledate senzacionalno", jedan je od komentara. "Lepa i snažna žena", je još jedan kompliment. Rekli su joj i da izgleda čarobno i da joj se divi. U komentarima su se našli i različiti emotikoni kojima su hteli da joj kažu koliko dobro izgleda.

Šeron Stoun
foto: Instagram

Podsetimo, glumica je u avgustu otkrila da je njena porodica doživela tragediju. Šeron je otkrila da je njen nećak River Villiam, koji je imao samo 11 meseci, preminuo nakon što su mu otkazali svi organi. Glumica je zatim na svom Instagram profilu podelila video zapis sa fotografijama male River Vilijam. Dodajmo da je glumica bila i kuma njenog nećaka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.