GLUMICA DOŽIVELA GROZNO ISKUSTVO U BOLNICI! ZBOG PROBLEMA ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU, IZVAĐENA JOJ DVA ORGANA!
Foto: Printscreen

muke!

GLUMICA DOŽIVELA GROZNO ISKUSTVO U BOLNICI! ZBOG PROBLEMA ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU, IZVAĐENA JOJ DVA ORGANA!

Glumica i komičarka Emi Šimer zbog endometrioze je morala na operaciju i dan posle operacija objavila je video na Instagramu.

Objavljeno:

Glumica i komičarka Emi Šimer oporavlja se nakon operacije kojom joj je uklonjena maternica i slepo crevo. Na Instagramu je objavila video koji je u bolnici snimio njen suprug Kris Fišer, a 40-godišnja Emi u videu kaže:

Jutro nakon moje operacije kojom mi je zbog endometrioze uklonjena maternica i slepo crevo jer ga je napala endometrioza. Bilo je puno krvi u mojoj materici i bilo je bolno. Ako imate zaista bolne menstruacije možda imate endometriozu i otiđite lekaru - poručila je glumica.

Iskreno je ranije progovorila o endometriozi i problemima sa začećem, razgovarajući u jednoj televizijskoj emisiji ispričala je kako je proces veštačke oplodnje za nju bio jako težak i kako je druga trudnoća rizična za nju. - Suprug i ja razmišljali smo o surogat majci, ali nismo još doneli konačnu odluku - ispričala je u toj emisiji pre godinu dana.

Glumica je u maju 2019. godine dobila sina Džina, a nekoliko meseci nakon rođenja sina otišla je na veštačku oplodnju koja nije uspela, a pojedinosti o celom postupku je delila i na Instagramu i molila je druge žene koje su prošle kroz ovaj postupak da joj se jave sa svojim iskustvima.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.