UŽIVALA JE U GLAMURU I SVOJEVOLJNO UGASILA ZVEZDU POPULARNOSTI! Danas joj je stalno crno ispod noktiju!
Foto: instagramscreen

niste znali!

UŽIVALA JE U GLAMURU I SVOJEVOLJNO UGASILA ZVEZDU POPULARNOSTI! Danas joj je stalno crno ispod noktiju!

Promenila život iz korena!

Objavljeno:

Hrvatska pevačica Ivana Banfić nekada je žarila i palila jugoslovenskom scenom, iza sebe ima burnu prošlost, a danas je retko kad možemo videti u javnosti i medijima.

Deluje da je život promenila iz korena, posvetila se prirodi, sakupljanju čajeva, a kako deluje po objavama, nije strano ni da se lati motike.

Jednom prilikom je kroz osmeh otkrila da poseduje plastenik:

- Vikend sam se bogme naradila, plastenik i vrt su spremni za nove plodove. Najbolje se osećam u prirodi, kad sam u dodiru sa zemljom i imam crno ispod noktiju, crni "frenč", bez šminke, bez štikli, sva umuljana u blato...

Ivana je jedno vreme provela u Indiji, a nakon povratka ispričala je da će živeti u kućici od gline.

- Da mi je neko rekao pre 11 godina kada sam prvi puta posetila Indiju i bila u pustinji Thar da ću jednoga dana živeti u Hrvatskoj u ovakvoj kući građenoj od prirodnih materijala gline, slame, drva rekla bih mu.. ma daj, možeš misliti! Uskoro će naša porodična kućica biti gotova. U prirodi kraj reke Kupe u šumici. Znakovi su svuda oko nas, samo ih treba videti i prepoznati šta nam govore. Nekako sam mišljenja i verujem u to da je sve zapisano i dogovoreno tamo negde gore - poručila je pratiocima na Instagramu nedavno.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.