OMILJENI TIKTOKER SE BORI SA MENTALNIM POREMEĆAJEM! Otkriveni problemi sa kojima se suočava, NIJE NAIVNO!
Foto: Printscreen Instagram

AUUUU!

OMILJENI TIKTOKER SE BORI SA MENTALNIM POREMEĆAJEM! Otkriveni problemi sa kojima se suočava, NIJE NAIVNO!

Društvene mreže su dovele do tog problema?

Objavljeno:

Noa Bek, 20-godišnja TikTok zvezda, uzor je mnogim mladim ljudima koji ga prate na popularnoj društvenoj mreži. U intervjuu koji je dao za jedan poznati magazin, on je priznao da u njegovom životu nije uvek sve savršeno, te da se dugo bori sa poremećajem pod nazivom telesna dismorfija.

- Svi misle da je moj život savršen, ali i ja prolazim kroz probleme. Telesna dismorfija je pravi poremećaj. Bilo je trenutaka kada bih se pogledao u ogledalo i rekao sebi: "Tako ti i treba kad ne igraš fudbal i ne trčiš svakog dana" – priča Noa.

Noa Bek
foto: Printscreen Instagram

Telesna dismorfija je poremećaj mentalnog zdravlja u kome ne možete da prestanete da razmišljate o jednom ili više uočenih nedostataka u izgledu i o stvarima koje drugim ljudima možda nisu vidljive. Ipak, zbog toga ćete se osećati posramljeno i zabrinuti i izbegavaćete javna okupljanja.

- Nikada nisam bio depresivan. Nikada nisam bio anksiozan. Kada bih bio tužan dok sam odrastao, igrao sam fudbal ili razgovarao sa prijateljima i zaboravio bih na to. Društvene mreže su mi donele neke od takvih problema, ali se sa njima borim svakodnevno – zaključio je Noa.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.