SKARLET JOHANSON U DRUGOM STANJU!
Foto: Profimedia

čestitamo!

SKARLET JOHANSON U DRUGOM STANJU!

Muž glumice otkrio radosnu vest na jednom od svojih stend ap nastupa

Objavljeno:

Poznata glumica Skarlet Johanson i suprug Kolin Džost čekaju prinovu, zvanično je potvrđeno i to na njegovom stend ap nastupu kada je uzbuđeno otkrio tajnu svojoj publici.

Poznata holivudska glumica Skarlet Johanson i njen suprug Kolin Džost potvrdili su da čekaju prinovu. Nekoliko meseci u nazad spekulisalo se da je Skarlet u drugom stanju što ona nije komentarisala, ali je sada Kolin potvrdio zvanično i to na jednom od svojih stend ap nastupa, prenosi Miror.

Naime, on je imao nastup u Kentakiju gde je publici rekao da će on i njegova supruga postati roditelji.

– Imaćemo bebu i to je neverovatno – uzbuđeno je rekao.

Par je u braku od 2020. godine, nakon trogodišnje veze, a Skarlet iz svog prvog braka sa francuskim novinarom Romanom Duriakom ima šestogodišnju ćerku Doroti.

Kako se Skarlet nije pojavljivala na promocijama i događajima vezanim za novi Marvelov film ”Crna udovica” u kom tumači glavnu ulogu, a ujedno je i izvršni producent, te je u emisijama u kojima je gostovala snimana do ramena, javnost je počela da sumnja da je glumica u blagoslovenom stanju, a sada je to i zvanično.

Kolin i Skarlet venčali su se u Njujorku u njenoj kući prošlog oktobra, želeli su malu i intimnu ceremoniju, a i Korona virus ih je ograničio sa mestom održavanja venčanja, tako da su odlučili da naprave proslavu u najužem krugu porodice i prijatelja gde će se svi osećati opušteno i sigurno.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.