UBRZO POSLE RASKIDA OŽENIO JE DRUGU! Lepa glumica iza sebe ima BOLNE raskide, neko vreme se povukla iz javnosti!
Foto: Youtube printscreen

o ljubavnom životu ne priča!

UBRZO POSLE RASKIDA OŽENIO JE DRUGU! Lepa glumica iza sebe ima BOLNE raskide, neko vreme se povukla iz javnosti!

"Istina je ta da me je to na neki način ograničilo..."

Objavljeno:

Glumica Katarina Radivojević na neko vreme se povukla iz javnog života,a o njenom ljubavnom životu poslednjih godina se malo zna. Iza sebe ima bolne raskide, a javnost je ispratila njenu vezu sa Igorem Kojićem koja se završila krahom.

Isti, možda i bolniji scenario, priredio joj je njen tadašnji dečko Vidoje Ristović. Nedugo nakon raskida sa Katarinom on je na ruku lepe Nikoline Pišek stavio verenički prsten.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
foto: Damir Dervišagić

Vidoje i Nikolina venčali su se u Monte Karlu, a intimna svadba koštala je oko pola miliona evra, a kao kruna ljubavi nešto kasnije rodila se ćerkica Una.

Katarina o raskidima nije javno govorila, detalje intime čuvala je samo za sebe.

Radivojevićeva godinama važi za jednu od najlepših dama sa domaće javne scene, to breme ponosno nosi. A na pitanje da li joj je lepota nešto oduzela, glumica je za "Blic" odgovorila:

- To još uvek ne mogu da kažem, zato što je moj život možda tek na polovini. To mogu da kažem za 20, 30 godina. Istina je ta da me je to na neki način ograničilo u smislu srpske kinematografije, gde su ženske uloge uglavnom dodeljne nekako napaćenim ženama. Iako sam ja isto napaćena, ali to ne emitujem tako. Verovatno me fizički izgled ograničava u tom smislu. U drugom smislu doneo mi je lepih stvari. A donosi i dan-danas.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.