BILA JE PRIRODNA LEPOTICA, A SADA SE RASPADA OD JEZIVIH PLASTIČNIH OPERACIJA: Otela se kontroli i potpuno PROPALA!
Foto: Profimedia

strava

BILA JE PRIRODNA LEPOTICA, A SADA SE RASPADA OD JEZIVIH PLASTIČNIH OPERACIJA: Otela se kontroli i potpuno PROPALA!

Operacije su je uništile i oterale u bankrot, a lice joj se bukvalno raspada.

Objavljeno:

Britanska starleta Kejti Prajs poznata je po provokativnom ponašanju, ali i po brojnim intervencijama. Gotovo da se niko ne seća kako je Kejti izgledala na početku svoje "karijere".

Kejti Prajs
foto: Profimedia

Kejti bukvalno na svakih par meseci ide po nož, a otišla je do te mere da je promenila lični opis.

Estetski zahvati su Kejti oterali u patologiju, ali i ogromne dugove, a od njene prirodne lepote nije ostao ni trag.

Proslavila se 1996. godina, kada se pojavljivala u tabloidima i krasila magazine poput "Playboy-a", a tada još uvek nije otkrila čari plastične hirurgije. Sa duplerica u muškim magazinama preselila se u rijaliti emisije, a u jednom od njih upoznala je i muzičara Pitera Andrea, za kog se kasnije i udala.

Par je stao na ludi kamen 2005, a pokrenuli su zajednički rijaliti šou u kom su javnosti predstavili većinu svoje intime - ljubav, svađe, rođenje dece, gubitak bebe, ali i razvod koji je usledio posle četiri godine braka.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

Od tada Kejti je započela burno razdoblje svog života u kome je menjala partnere kao čarape... udavala se i razvodila još dva puta. Iz tri braka ima ukupno petoro dece. Pored turbulentnog ljubanog života, Kejti javnost redovno šokira plastičnim operacijama, a na društvenim mrežama je čak objavljivala video snimke sa hirurškog stola što je zgrozilo mnoge.

1 / 4 Foto: Profimedia

Prvi zahvat uradila je sa 19 godina kada je povećala grudi, a od tada se nije zaustavila. Podrvrgla se brazilskom podizanju zadnjice, liposukciji stomaka, povećanju usana, jagodica, botoks tretmanima, fejs liftingu, a strani mediji prenose da je operisala i nos... Stručnjaci tvrde da nema onoga što starleta na svom telu nije korigovala.

Kada uporedite njene današnje fotografije sa onima sa početka karijere Kejti je neprepoznatljiva, ali bukvalno.

Kejti Prajs
foto: Profimedia

U decembru 2019. Kejti je proglasila i bankrot, uspevši da potroši neverovatno bogatstvo od 45 miliona funti. Kejti je trenutno spala samo na prihode od sopstvenog televizijskog šoua "My Crazy Life" i reklamiranja brendova na Instagramu, ali njeni troškovi i stil života uveliko nadmašuju ono što zaradi.

Navodno je njen poslednji suprug Kiran najviše doprineo krahu; kada je otplatila njegov dug sa kreditne kartice zapala je ozbiljne finansijske probleme. Izvori bliski rijaliti zvezdi ističu da je tek nedavno shvatila da ju je zaljubljenost u pogrešne muškarce bez novca uništila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.