BIO JE SAMOUKI PRODUCENT KOJI JE NAPRAVIO ŠALJIVU PESMU! Postala je OGROMAN HIT, sigurno je ZNATE!
Foto: Printscreen Instagram

svaka mu čast!

BIO JE SAMOUKI PRODUCENT KOJI JE NAPRAVIO ŠALJIVU PESMU! Postala je OGROMAN HIT, sigurno je ZNATE!

Svoje remikse objavljivao je na Saundklaudu i to mu je svojevremeno bilo sasvim dovoljno.

Objavljeno:

Hiteš Šarma, poznatiji kao Tešer, rođen 19. septembra 1995. godine, nema koga nije „zarazio” sa „Jalebi Baby” protekle godine. Pesma samoukog producenta i di-džeja iz Kanade o „ženi slatkoj kao indijski slatkiš” pokrenula je brojne TikTokere, ali i poznatog Džejsona Derula, koji je remiksom samo „dodao ulje na vatru”.

– Sve što sam ja hteo jeste da napravim zabavnu pesmu. Ovome se uopšte nisam nadao – priznao je u jednom razgovoru za strane medije Tešer, koji se muzikom bavio i kao mnogo mlađi.

Svoje remikse objavljivao je na Saundklaudu i to mu je svojevremeno bilo sasvim dovoljno.

Možda ti se posreći

Iako i dalje važi za novo lice iz muzičke industrije, već uživa u neverovatnoj popularnosti. Upitan, međutim, kako bi posavetovao mlade koji tek „kreću u igru”, odgovorio je:

– Ma, samo kreni! Ne čekaj nikoga. Ljudi misle da muzici treba da se posvete tek kada ih otkriju… Sve je to lepo, ima i takvih, ali uglavnom se čuje za one koji su „ostavili sušu na terenu”. Sa druge strane, koliko radite na sebi, radite i za sebe. Stvarajte i promovišite se.

Na ovaj način izmamio je brojne komentare javnosti, pa i zaradio „titulu” čoveka koji ne odustaje.

„Tad znam da sam sve uradio kako treba”

Tešer ne krije koliko bi voleo da „nekoga potpuno pomeri s mesta” svojom muzikom. Ali, ne misli da pokrene na igru, nego – emotivno. Jednom prilikom, zatekao je predstavnike medija pošto je istakao da će znati da je uspeo onda kad nekoga bude rasplakao.

Džejson Derulo
foto: Printscreen Instagram

– Nekoliko puta do sada mi se desilo da mi pišu kako su zamalo zaplakali zbog neke moje stvari. Kad budem nekog stvarno umeo da rasplačem, tad ću da znam da sam sve uradio kako treba – iskren je bio on.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.