UHODI JE BIVŠI? ALEKS SLAVI ROĐENDAN NA ISTOM MESTU GDE SE JLO ODMARA SA AFLEKOM!
Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez, Foto: Profimedia

ZAPLET

UHODI JE BIVŠI? ALEKS SLAVI ROĐENDAN NA ISTOM MESTU GDE SE JLO ODMARA SA AFLEKOM!

Slavi rođendan u mestu gde ona odmara sa Aflekom

Objavljeno:

Pevačica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek i zavnično su potvrdili ljubavnu vezu o kojoj bruje svetski mediji već nekoliko meseci, objavivši prvu zajedničku fotografiju sa odmora na Instagramu.

Naime, ljubavni par se trenutno nalazi na jugu Francuske. Tamo su se uputili kako bi proslavili 52. rođendan popularne pevačice.

Uz najlepšu obalu uživaju na luksuznoj, 130 miliona dolara vrednoj jahti, a sudeći prema fotografijama, toliko su zaluđeni da ne mogu odvojiti ruke jedno s drugoga.

Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez
foto: Profimedia

No, na Azurnoj obali trenutno boravi i Aleks Rodrigez, koji je u društvu prijatelja i golišavih devojaka odlučio da proslavi 46. rođendan baš u mestu gde se trenutno nalazi njegova bivša draga, te čak i na sličan način proslavi rođendan, na jahti.

Aleks je pre dolaska u St. Tropez posetio Portofino, a sledeće destinacije su mu, navodno, Monte Karlo i Ibiza. Na Instagram profilu pohvailo se dotografijama sa putovanja uz heštag ‘Eurotrip’.

Podsetimo, Dženifer je s Aflekom stupila u kontakt još dok je navodno bila u vezi s bivšim verenikom. Iako se šuškalo kako joj nije veran, bivši verenici nikada se nisu oglasili o tome.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.